LİG TV İZLEMEK İÇİN SOPCAST SORUNU ÇÖZÜLDÜ

1 Şubat 2008 Cuma

bilindiği üzere sopcast mahkeme kararıyla yasaklandı ve login olmuyor. İŞTE ÇÖZÜM LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN VE AYNEN UYGULAYIN. ben denedim SOPCAST LOGİN oldu.
YAPILACAK İŞLEMLER SIRASILA: başlat-->ayarlar-->ağ bağlantıları--->yerel ağ bağlantısı--->üzeinde sağ tıklayıp özellikler--->internet iletişim kuralı(TCP-İP)---->Aşağıdaki dns şunucusunu kullan'a tıklıyorsunuz ve altında yere aşağıda dns adreslerini yazıyorsunuz ve tamam diyip çıkıyorsunuz. sonra sopcast login oluyor.
208.67.222.222
208.67.220.220 ( BU DNS ADRESLERİNİ kopyala yapıştır yapmayın elle yazın.)

yukarıda işlem bittikten sonra aşağıda linklerden programları indirin ve kurun. (programlar kurulu olan arkadaşların sadece yukardaki işlemleri yapması yeterli.)

NOT:MAÇ LİSTESİNİN VERİLDİĞİ SİTELER SAĞLAMDIR VE ÇALIŞIYOR.

kanalları indirdikten sonra ayarlarıyla oynamayın özellikle sopcastın indirin ve öylece bırakın açmaya çalışmayın. aşağıda verdiğim maç listesinin olduğu siteden play e bastığınızda sadece maçın açılmasını bekleyin otomatik olarak açılacaktır.

http://download.chip.eu/tr/download_tr_140632.html( burdan sopcast adlı programı indirebilirsiniz.)
http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_17568283.html (sopcast alternatif download link )

http://tvants.en.softonic.com/ ( burdanda tvants adlı programı indirebilirsin. )
http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_19199674.html ( tvants alternatif download linki )

http://www.asiaplatetv.com/aptv_today.htm (lig tv yi izlemek için link veren site) bu sitede yerel saat farkından dolayı maç saatleri 2 saat erken yazıyor.yani 19:00 daki maçı 17:00 olarak gösteriyor.
http://futbolp2p.soy.es/category/general/ ( lig tv izlemek için link veren web sitesi )
http://www.livesoccertv.com/fixture-2007-10-28.php (lig tv izlemek için link veren web sitesi )
http://www.football-live.hit.bg/schedule.htm ( lig tv izlemek için link veren web sitesi . bu sitede yazıları okumal imkansız maçların solundaki bayraklardan bizim maçları anlayabilirsiniz.)
http://www.en.live-sport-tv.com/saturday.php (lig tv izlemek için link veren web sitesi )

tvants tan maç izlemek içinse yapmanız gereken tek şey aşağıdakı linki kopyalayıp explorer adres çubuğuna yapıştırıp entere basmak. merak etmeyin entere basınca kanal otomatik açılmaya başlıcaktır başka bişey yapmanıza gerek yok.yalnız belirmem gerek tvants biraz geç açılıyo 5-10 dk beklemeniz gerekebilir.
tvants://list.tvants.com/tvants/?k=3ee9f72e6c8919a72724d03338f2ae2c


sopcastla uğraşmak istemeyenler için alternatif olarak tvu player var.buyrun download linki..

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=tvu-player&lid=3009 (tvu player i burdan indirebilirsiniz.)

yapmanız gereken tek şey programı kurup çalıştırmak ve sağ üst köşeden sport yazan yerden dubaidevesi tv yi bulmak...tıklayın 3dk sonra maç açılsın

not : dubaidevesi tv sadece maç saatlerinde orda olur..

0 yorum: