Video Dönüştürücü - Video Format Dönüştürme

1 Şubat 2008 Cuma

Alive Video Converter profesyonel bir video dönüştürücüsüdür. Program ile video dosyalarınızı bir formattan başka bir formata çevirebilirsiniz. Alive video size AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, MOV, ASF, QuickTime dökümanlarınızı AVI, DivX, XviD, DVD, SVCD, VCD, MPEG-1, MPEG-2, WMV, RM ya da MP3 formatrmatlarına dönüştürme imkanı verir. Çok kolay anlaşılır ve kolay kullanım sağlayan arayüzü sayesinde videolarınızdaki audio tracks (Ses izlerini) bir kaç tıklamayla MP3 formatında kaydetmenize olanak sağlar.
Alive Video Converter Windows explorer ile entegre çalışır. Böylece windows gezgininde bir video dosyasına fare ile sağ tıkladığınızda seçileni AVI'ye dönüştür (ya da MPEG, WMV, RM, MP3) seçeneği ile çok kolay bir şekilde video formatlarınızı değiştirebilirsiniz. Fare sağ tuşundaki dönüştürme formatlarını ayarlar kısmından değiştirebilirsiniz.

Alive Video Converter kullandığı arayüzü va araç çubuklarını kullanıcılarının tavsiyesi ve büyük bir özveri ile hazırlamaktadır. İleri seviye gelişmiş kullanıcılar komut satırı ya da programlama parametreleri ile programın tüm özelliklerinden faydalanabilirler. Alive Video Converter sürükle bırak, dosyadan aç, video dosyalarına ses ekle ve videonun ekran çözünürlüğünü ayarlama gibi özellikleriyle oldukça kullanışlı bir programdır.

Programın başlıca özellikleri:

Videolarınızı AVI, MPEG ten VCD/DVD/SVCD formatlarına çevirme;
AVI (DivX, XviD, MS MPEG4, Uncompressed, Cinepak ve diğer) dosyalarınızı, MPEG-1, MPEG-2, WMV ya da QuickTime into RM, MP3 dosyalarına dönüştürme;
Videolarınızdaki ses izlerini (audio tracks) MP3 olarak kayıt edebilme;
MOV, .QT, .ASF, .WMV format desteği;
DivX, XviD avi format desteği;
MPEG1, MPEG2, MS MPEG4 video format desteği;
TV systems: NTSC/PAL desteği;
Komut satırı desteği;
Çok basit ve kolay kullanım + Windows gezgini bütünleşmesi, fare sağ tuş kısa yolları ;
Programlanabilir format dönüşüm desteği;
Sürükle bırak desteği;
Yüksek dönüştürme hızı ve mükemmel kalite çıktı alma

http://www.alivemedia.net/files/AliveVideoConverter.exe

0 yorum: