Picasa 2.7.0.37.23 New Version

6 Haziran 2008 Cuma


Program Açıklaması: Dijital fotoğraf makinesi kullananlar için vazgeçilmez bir araç. Picasa, sıradan bir imaj göstericiden çok çok öte bir yazılım. Kurulduğu andan itibaren sisteminizdeki bütün imaj dosyaları üzerinde tam anlamıyla bir kontrol sağlıyor. Windows'un pencereler, klasörler, ikonlar sisteminden tamamen arınmış mükemmel bir arayüze sahip. Sisteminizde bulunan imaj dosyaları bu arayüzün filtresinden geçerek şaşırtıcı derecede basit navigasyona olanak tanıyacak şekilde kategorize ediliyorlar.

Modern ve şık görünümüyle Picasa özellikle resim dosyalarını düzenlemek ve albümler hazırlamak isteyen dijital fotoğraf düşkünlerine eşine az rastlanır avantajlar veriyor. Bilgisayarınıza bağlı dijital fotoğraf makinenizdeki fotoğrafları doğrudan yazılıma aktararak dilediğiniz gibi düzenleyip albümler hazırlamanız, bu albümlerin içerisinde diğer insanlarla paylaşmak istediğiniz özel resimleri bir çırpıda email'le yollamanız mümkün. Aynı şekilde tek tuşla resimlerinizi yazıcınıza gönderebiliyorsunuz. Yazılımda bulunan işlevli ve kullanımı pratik en önemli özelliklerden biri anahtar kelimeler (keywords). Fotoğraflarınıza anahtar kelimeler atayarak istediğiniz an kolayca ulaşabilirsiniz.

Aslında Picasa'nın dijital fotoğraf düşkünlerine sunduğu olanaklar saymakla bitmiyor ve işin en güzel yanı, yazılımı kullanmak için çok az bir bilgisayar bilgisinin yeterli oluşu. Özet olarak; dijital bir fotoğraf makineniz varsa Picasa deneyimini mutlaka yaşamalısınız!



Boyut: 5.62 MB

Dil: Türkçe

Lisans: Ücretsiz


İndir

0 yorum: