tüm 2007 anti wirüs programları

2 Aralık 2007 Pazar


Adı: Kaspersky Internet Security 6.0
Boyut: 14.9mb
Link:http://www.4shared.com/file/9121095/16f8d292/kasp.html
RAR Şifresi: darkCOD3R
ScreenShot:


Adı: Avast!Pro Edition 4.7.942
Boyut: 13.3mb
Link:http://www.4shared.com/file/9123874/5b6656b9/Ava.html
RAR Şifresi: darkCOD3R
ScreenShot:
http://images.google.com.tr/images?q..._avast_pro.jpg


Adı: Panda Antivirus 2007 v2.00.01
Boyut: 24.6mb
Link:http://www.4shared.com/file/9125441/2c50574d/pan.html
kod:
S/N: CCF226HX66
Password 6787BT9B
S/N: YYY00074UK
PASSWORD: 636PHZDP
ScreenShot:





Adı:NOD32 Antivirus System v2.70.23
Boyut: 11.7mb
Link:http://www.4shared.com/file/9125682/1a689d95/nod.html
RAR Şifresi: darkCOD3R
ScreenShot:



Adı: Sophos Antivirus v6.51
Boyut: 33.4mb
Link:http://www.4shared.com/file/9126861/5c96345/sop.html
Rar şifresi:darkCOD3R
ScreenShot:




Adı: AVG AntiVirus Pro Edition 7.5.432
Boyut: 22.8mb
Link:http://www.4shared.com/file/9129049/6f54c81b/avg.html
RAR Şifresi: darkCOD3R
ScreenShot:



Adı: Trend Micro Internet Security 2007
Boyut: 67.6mb
Linkler:
http://www.4shared.com/file/9133163/...4/pcpart1.html
http://www.4shared.com/file/9133246/...0/pcpart2.html
RAR Şifresi: darkCOD3R
ScreenShot:


MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility 8.7.2 Full

MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility bilgisayarınız üzerindeki tüm alanlarda zararlı nesneleri tarayıp, sisteminizi bunlardan arındırabilmenizi sağlayabilen bir araçtır. Kendi başına çalışma özelliğine(standalone) sahip olan yazılım herhangi bir sistem gereksinimine gereksinim duymamakta ve kısa süreli bir yükleme işleminden sonra çalışır hale gelmektedir. Gerçek-zamanlı koruma özelliği olmadığı unutulmamalıdır. Zira bu yazılımın amacı sahip olduğu veritabanı ile sisteminizde tarama yapmak ve bulmuş olduğu zararlıları sisteminizden silmektir.

Yazılım sürekli güncellenen veritabanı ile sisteminize bulaşmış olan virüsleri, casus yazılımları(spyware), reklam yazılımlarını(adware), çevirmeli bağlantı kullanan kullanıcıların yüksek telefon faturaları ile karşılaşmalarına neden olan ve dialer olarak tabir edilen numara çeviricileri, klavyenizin kayıtlarını izinsiz olarak tutan klavye günlük tutucularını(keylogger), truva atlarını(trojan), internet solucanlarını(worm) ve diğer zararlıları tanımlayabilmektedir.

Sisteminizin üzerindeki tercih ettiğiniz her alanda oldukça hızlı tarama yapabilen yazılım internet üzerinden güncellebilmektedir. Ayrıca günlük dosyaları tutarak size yaptığı işlemler hakkında derin bilgi vermektedir. Sistem hafızasında, kayıt defterinde, başlangıç dizinlerinde, sistem klasörlerinde, sistem hizmetlerinde, tüm yerel sürücülerde, kendi belirlediğiniz dizin ve alt-dizinlerde tarama yaptırma seçeneklerine sahipsiniz. Ayrıca yazılımın sahip olduğu veritabanını görebilir, etkin ağ bağlantılarına göz atabilirsiniz.

Kısaca kullanım kolaylığı, kendi başına çalışabilir olması, sahip olduğu gelişmiş veritabanı, sade kullanıcı arayüzü, güncelleme, günlük tutma gibi ek özellikleri ile alternatif bir araçtır.
ftp://update.mailscan.info/download/tools/mwav.exe

Devam...

--------------------------------------------------------------------------------

VirIT eXplorer Lite Anti-Virus & Anti-Spyware 6.1.30 Full

VirIT eXplorer Lite Anti-Virus & Anti-Spyware virüslere, casus yazılımlara ve diğer zararlılara karşı koruma sağlayan bir güvenlik yazılımıdır. Sahip olduğu gelişmiş tarama özellikleri ile her türden zararlıyı tanımlama ve temizleme özelliğine sahip olan yazılım, sistem üzerindeki her alanı en ince noktasına kadar tarayabilmektedir. Sezgisel tarama desteği dahi bulunan yazılım bu sayede bilinmeyen zararlıları da algılayabilmektedir. Zamanlama özelliği ile istediğiniz bir gün ve saatte yazılımın kendiliğinden tarama yapmasını sağlayabilirsiniz. Zararlılardan dolayı bozulan İnternet Explorer için tamir etme imkanı sunan yazılım bir de işlem yöneticisine sahiptir. Bu yönetici ile etkin olarak çalışan uygulamaları denetleyebilirsiniz. Tutulan günlük kayıt dosyalarını inceleyebilir yapılan işlemler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri
# Sisteme yapılan İzinsiz girişleri gerçek-zamanlı tespit etme
# Kullanıcı dostu arayüzü ile kolay kullanım
# Virüs bulaşan tüm alanları temizleme: disket sürücü, dosyalar, internetten yüklenen veriler, ftp alanları, ağ ortamı
# Makro virüsleri tanımlama
# Yeni sürümü ile sezgisel tarama özelliğine sahip olarak henüz tanımlanmamış zararlıları da tespit edip engelleyebilme
# İnternet Explorer tamiri
# İşlem yöneticisi
# ADS stream adlı dosya eklentilerini tarayıp temizleyebilme
# Başlangıç uygulamalarını denetleme
# İnternet üzerinden kolay güncelleme

Yazılımın Tarayıp Temizleyebildiği Zararlılar
# Virüsler
# İnternet Solucanları(Worm)
# Truva Atları(Trojan)
# Arka Kapıdan Sisteme Sızan Araçlar(Backdoor)
# Gizli Numara Çeviriciler(Dialer)
# Casus Yazılımlar(Spyware)
# Reklam Yazılımları(Adware)
# Tarayıcı Hack Araççları(Hijacker)
# Kötü Niyetli Yazılımlar(Malware)

http://www.tgsoft.it/files/vnlt6130.exe


CA eTrust Internet Security Suite 2007 Full



Dünyanın önde gelen Yönetim Yazılımı Şirketi CA, son zamanlarda Güvenlik alanında geliştirdiği ürün ve çözümleriyle öne çıkmaya devam ediyor. CA’in istenmeyen e-posta, casus yazılımlar, olta saldırıları, virüsler ve hacker’lara karşı dünya standartlarında koruma sağlayan eTrust Internet Security Suite r2’yi piyasaya sürdü...

CA, yeni çözümü eTrust Internet Security Suite Paketi r2 ile kişisel kullanıcıları, tek bir yüklemeyle İnternet üzerinden yayılan hacker, virüs, kimlik hırsızları, casus yazılımlar ve istenmeyen postalardan kaynaklanan farklı birçok tehdide karşı güvence altına alıyor. eTrust Internet Security Suite, kullanımı kolay, endüstriyel güce sahip teknolojileri önceden yapılandırılan ayalar ve otomatik güncellemelerle birleştirerek PC güvenliği konusunda tahmini iş yapmayı da ortadan kaldırıyor.

CA’nın eTrust Internet Security Suite yeni sürümüyle, istenmeyen postalara karşı teknolojimizi geliştirdik ve sınıfının en iyisi olan ürünlerimizi entegre ederek, bilgisayarlarınızı, daha da önemlisi kişisel bilgilerinizi İnternet’te mevcut gerçek tehditlere karşı koruyan en iyi güvenlik aracını geliştirdik”.

Olta saldırıları, İnternet kullanıcılarını popüler e-ticaret, müzayede veya finansal siteler gibi görünen sahte web sitelerine yönlendirerek, kredi kartı ve banka bilgilerini çalmak üzere tasarlanmış e-posta tuzaklarıdır. AOL/National Cyber Security Alliance tarafından yapılan İnternet Güvenliği Araştırmasına göre kimlik bilgilerini çalma amaçlı olta saldırıları her ay yaklaşık dört Amerikalı’dan birini (%23) etkiliyor. Olta saldırısı amaçlı bir e-posta alan tüketicilerin üçte ikisinden fazlası (%70) bu e-postaların yasal şirketlerden geldiğini düşünüyor. Araştırma ayrıca, ev bilgisayarlarının %81’inin üç temel koruma öğesinden (güncellenmiş antivirüs programı, casus yazılımlara karşı koruma ve gerektiği gibi yapılandırılmış güvenlik duvarı) en az birini içermediğini de ortaya çıkardı.

Birleştirilmiş yeni bir kullanıcı arabirimine ek olarak, CA eTrust Internet Security Suite ayırt edici şu özellikleri içeriyor:

eTrust AntiSpam:

* Olta Saldırılarına ve Sahtekarlığa Karşı Koruma – Bir e-postanın iletide belirtilen göndericiden gelip gelmediğini belirlemek üzere kimlik doğrulama yöntemi kullanır ve şüpheli e-postalar için ekranda açıkça anlaşılan görsel bir uyarı verir.
* E-posta Arama – Outlook’ta tutulan tüm bilgiler için bir arama indeksi oluşturarak, iletilere, eklere, kişilere, randevulara, notlara hızlı ve kolay erişim sağlar. (Yalnızca İngilizce Outlook/Outlook Express için mevcuttur.)
* İstenmeyen Posta Puanı – Karantina klasöründeki istenmeyen postaları otomatik olarak “puanlandırır”; karantinaya alınan postaları istenmeyen posta olma ihtimaline göre sıralar.
* Otomatik Güncellemeler – Ürün güncellemeleri mevcut olduğunda güncellemeleri indirmek üzere haber verir; istenmeyen postalara karşı en yeni özellikleri indirmenizi sağlar.

eTrust PestPatrol Anti-Spyware

* Casus Yazılımların Tespit Edilmesi ve Silinmesi – Yıkıcı zararı olan çeşitli saldırılara karşı bilgisayarları tarar. Tarama sonuçları, daha fazla bilgi ve ayrıntılı saldırı veritabanına link içerir.
* İsteğe Bağlı Tarama – İsteğe bağlı tarama başlatır veya ihtiyaçları karşılamak üzere düzenli taramalar programlar. Özel taramalar, taranacak belirli disklerin, dosyaların ve klasörlerin seçilmesine olanak verir.
* Gerçek Zamanlı Koruma – Aktif Koruma, bellekteki aktif saldırıları tespit edip siler.

eTrust EZ Antivirus

* Gerçek Zamanlı Tarama – Dosyaları açıldığında, kapandığında veya bilgisayara kaydedildiğinde tarar.
* Otomatik e-posta Tarama – Tüm POP3 e-posta istemcileri için gelen e-postaları ve ekleri tarar.
* Kendi Kendine Öğrenen Gelişmiş Tarama – Yeni ve bilinmeyen virüsleri, imza dosyalarını tespit etmeden önce bile durdurur.

eTrust Personal Firewall

* Stealth Modu – Bilgisayarları hacker’lara karşı görünmez kılar ve portları saldırılara karşı engeller.
* Otomatik Program Yapılandırması – Hangi programların güvenli, hangilerinin tehlikeli olduğu konusunda anında öneriler verir.
* Kimlik Hırsızlığına Karşı Koruma – Bir bilgisayardan çıkıp İnternet’te dolaşacak veya e-postayla gönderilecek kişisel bilgiler için uyarılar vererek kişisel verileri korur; iletimin engellenmesine olanak verir.
* Reklamları Bloke Etme – Kendiliğinden açılan pencereleri kaldırır.


eTrust® Internet Security Suite provides comprehensive protection against viruses, hackers, identity thieves, spyware, spam, offensive web sites, and other online threats that can jeopardize your privacy, your data, and your PC’s performance. It combines easy-to-use, business-strength technology with preconfigured settings and automatic updates that take the guesswork out of PC security.

eTrust® Internet Security Suite includes:
- eTrust® EZ Antivirus - detects and eliminates 100% of viruses "in the wild", worms and Trojan horse programs
- eTrust® Personal Firewall - stops hackers from attacking your PC
- eTrust® PestPatrol® Anti-Spyware - protects against spyware, adware and other non-viral threats
- eTrust® Anti-Spam - blocks 100% of unwanted spam
- Blue Coat® K9 Web Protection -blocks offensive websites

Size: 40.6 MB
Download:
http://consumerdownloads.ca.com/pub/...ps/iss3_en.exe
ilac:
http://softex.meganet.lt/FIX/12.dec-...t-ISS-2007.rar


Avira AntiVir Per. Edition Classic 7 6.36.01.01


Avira AntiVir Personal Edition Classic ücretsiz bir kişisel sistem güvenlik yazılımıdır. 7 numaralı sürümü ile bünyesine çok iyi özellikler ekleyerek daha başarılı bir yazılım haline gelmiştir. Zararlıları algılama ve sistemden temizleme konusunda en az ücretli rakipleri kadar başarılıdır.

Virüs algılama ve temizleme özelliğinin yanısıra truva atlarına, solucanlara, numara çevirici olarak tabir edilen ve sizin denetiminiz dışında aramalar yaparak kabarık faturalarla karşılaşmanıza neden olan dialerlara, arkakapıdan sisteme sızan zararlılara, phishing denen ve özelliikle internet bankacılığında bir tehdit oluşturup şifrelerinizi çalma amaçlı hareketlere, zararlı oyun ve şaka amaçlı yazılımlara, çift uzantılı dosyalara karşıda sistemi koruyup, bunları sistemden temizleyebilmektedir.


Yazılımın Genel Özellikleri
# 230000 ve üzerinde virüsü tanıyıp, silebilmektedir.
# Bilgisayar dergilerinin karşılaştırmalı özellik testlerinde her zaman kazananlar arasında yeralmaktadır.
# Yerleşik Virus Kalkanı ile dosya hareketlerini izleme hizmeti vermektedir, tarama için gerekli verileri internetten indirmektedir.
# Makro virüsleri tarayıp onarabilmektedir.
# Tanımlanamamış makro virüslere karşı da koruma sağlamkatadır.
# Çevirmeli bağlantı kullananların sistemlerine sızan numara çevirici programların karşında koruma sağlayıp, verdikleri zararın önüne geçebilmektedir.
# Truva atlarına, solucanlara, arkakapıdan sisteme sızanlara, şaka amaçlı yazılımlara ve diğer zararlılara karşı koruma sağlamaktadır.
# Kolay işlem yapılabilmektedir.
# Kolay güncelleme için İnternet Güncelleme Sihirbazına sahiptir.
# Önceden tanımlanmamış başlangıç virüslerine ve ana başlangıç virüslerine karşı koruma sağlamakatadır.
# "AntiVir Bulletin Board" ile ücretsiz destek verilmektedir.
http://www.free-av.com/down/windows/...win7u_en_h.exe


nod32
Tanıtım:
NOD32 Kontrol Merkezi :
Merkezi yönetim modülüdür. Çesitli özelliklere, araçlara ve ayarlara erişim sağlar; bütün sistem bileşenlerini bütünleştirir. Sistem bileşenleri her biri kolay kullanılabilir dizin sisteminde geliştirebilecek dört farklı gruba ayrılır. Daha geniş güvenlik sağlamak için, ayarlar şifre korumalı şekilde düzenlenip izin verilmeyen erişimi ve modifikasyonları önler.
http://download1.eset.com/eval/win/v2/nentenst.exe




ZoneAlarm Internet Security Suite 6.5.737.000

ZoneAlarm Internet Security Suite, sizi korsan (hacker) saldırılarından korumaya yarayan bir güvenlik yazılımıdır. Zone Labs firmasının tam donanımlı ve en kaliteli güvenlik yazılımı olan ZoneAlarm Internet Security Suite, bir güvenlik yazılımında aranan tüm özelliklere sahiptir.

Programın ZoneAlarm Pro’dan 3 adet farkı vardır :

* Antivirüs özelliği
* Spam engelleyici
* IM güvenliği/Web sitelerini süzgeçten geçirme

S/N: 8p6ek-bxvt1-kaurs-jjwsci-v1dqq0
S/N: bx132-vxkne-h0sx6-rp3stw-0saku0
S/N: b9bss-grivu-e50ji-2s65vw-v91bg0
Ne olur ne olmaz birde ilac deneyin:http://dosyam.net/?id=l2kq7c

Free:http://download.zonelabs.com/bin/fre...737_000_en.exe






BitDefender 10 Internet Security internete bağlı olmanın ihtiyaç duyduğu tüm güvenlik gereksinimlerini barındırır. Virüslere, spyware, spam, scam ‘lere, phishing teşebbüslerine, saldırganlara ve nesnel web içeriklerine karşı gerekli korumayı sağlar.

1. Antivirüs
Antivirüs modülünün görevi virüsleri tespit etmek ve silmektir. BitDefender Antivirüs; ICSA Laboratuvarları, Virus Bulletin, Checkmark, ChechVir ve TÜV tarafından sertifikalanmış bir tarama motoru kullanır.
Heuristic in Virtual Environment. Heuristic in Virtual Environment(HiVE) bilgisayar için bir sanal bilgisayar yaratır. Bu sanal makinede potansiyel malware davranışlarını kontrol eden yazılımlar çalışır. Bu özel BitDefender teknolojisi yeni bir güvenlik katmanı sunar. Bu katman, henüz farkedilmemiş virüs imzalarının bulunduğu tehlikeli kod parçalarını tespit ederek işletim sisteminizi henüz bilinmeyen virüslere karşı korur.
Sürekli Antivirüs Koruması. Yeni geliştirilmiş BitDefender tarama motoru tarama yapar ve enfeksiyon kapmış dosyalarınızı erişim sırasında enfeksiyondan temizleyerek veri kaybını minimuma indirir. Enfeksiyon kapmış dokümanlarınız silinmek yerine tekrar geri getirir.

Peer-2-Peer Uygulama Koruması. Mesajlaşma ve dosya paylaşım yazılım uygulamalarının yaydığı virüsleri filtreler.
Tam E-mail Koruması. BitDefender POP3/SMTP protokol seviyesinde çalışır. Böylece herhangi bir ek yapılandırma gerektirmeksizin, e-mail istemcisinden bağımsız olarak(MS Exchange, MS Outlook, MS Outlook Express, Netscape, Eudora, Pegasus, The Bat vb.) gelen ve giden e-mail mesajlarını filtreler.

2. Güvenlik Duvarı
The Güvenlik Duvarı modülü ağ trafiğini filtreler, uygulamalar ve kullanıcılar için izin ve erişim zamanını kontrol eder. Bilgisayarınız gizli modda hackerlardan ve zararlı yazılımlardan saklanmıştır.
Internet Traffic Control. Gelen ve giden bağlantılarınızın izin/ret edilmesini tam olarak tanımlayın. Belirli protokoller, portlar, uygulamalar ve/veya uzak adresler için kurallar tanımlayın.
Bağlantı Kontrolü. BitDefender hangi programın hangi ağa açık bağlantılar sahip olduğunu gerçek zamanlı olarak görmenize izin verir.
Stealth Mod. Kötü niyetli kişiler veya yazılım programları, ağ hizmetleriniz çöyle dursun, bilgisayarınızın bile varolduğunu bilmek zorunda değil. Stealth Mod seçeneği, hangi portlarınızın açık olduğunu öğrenmek için yapılan teşebbüslere yanıt vermeyi durdurur.

3. Antispam
BitDefender Antispam modülü spam problemi ilgilenir, böylece siz zorunda kalmazsınız.
Anti-Phishing. Banka hesap bilginizi elde etmeye çalışan tehlikeli e-mail mesajlarından BitDefender’ın yeni phishing dedektörü ile korunun.
Kendi kendine öğrenen Bayesian Filtresi. Gelişmiş, kendi kendine öğrenen BitDefender filtresi, BitDefender antispam toolbar’dan tek tıkla, mesajlarınızı “Spam” ya da “Ham” olarak sınıflandırmanıza izin verir. Filtre birkaç tekrardan sonra öğrenecek ve zaman geçtikçe kendinizi daha az karar vermek zorunda bulacaksınız. Yaptığınız her atama filtrenizin doğruluğunu arttıracaktır. Filtrenizin duyarlılık ayarları istediğiniz gibi yüksek ya da düşük olabilir.
Heuristic, URL, White List/Blacklist, Charset ve Image Filtreleri. 4 çeşit filtre e-mailler üzerindeki kontrolü arttırır. Heuristic filtre, mailleri spam karakteristikleri ile kontrol eder. White List/Blacklist filtresi bilinen spamci adreslerden gelen mailleri tasfiye eder. URL filtresi teklikeli linkleri içeren mailleri bloke eder. Charset filter “tuhaf“ karakterlerle yazılmış mailleri bloke eder. Image filtresi e-maillere gömülü resimlerin spamlere özgü olup olmadığına karar verir.
Hassle-Free. Yalnızca kanuni mesajlar geldiğinde uyarılırsınız. Spamler boş zamanda kontrol edilmesi için sessizce “Junk” dosyanızda toplanır.
Uyumluluk ve Outlook entegrasyonu. BitDefender Antispam bütün e-mail istemcilerinizle uyumludur. Microsoft Outlook ’taki ve Microsoft Outlook Express ‘teki BitDefender antispam toolbarı, kullanıcıların mailleri filtrelemesine izin verir.

4. Antispyware
Potansiye spyware tehditlerinin sisteminize zarar vermeden önce gerçek zamanda gösterir ve engeller. Spyware imzalarının bulunduğu kapsamlı bir veritabanı oluşturarak, bilgisayarınız spywaresiz kalır.
Gerçek zamanlı Antispyware. BitDefender, spywarelerin sisteminizde hareket edebileceği, düzinelerce potansiyel noktayı görüntüler. Aynı zamanda sistem ve yazılımınızda yapılacak herhangi bir değişikliği kontrol eder. Bilinen spyware tehditleri gerçek zamanda bloke edilir.
Spyware tarama ve temizleme. BitDefender sisteminizin belirli bir kısmını ya da tamamını bilinen spyware tehditleri için tarayabilir. Bu tarama sürekli güncellenen spyware imza veritabanını kullanır.
Aktif İçerik Kontrolü. Aktif olarak ActiveX, Java Appletleri ve Java Scriptleri gibi potansiyel tehlikeli uygulamaları bloke eder.
Çevir Kontrolü. Yapılandırılabilir bir anti-dialer, büyük telefon faturalarına sebep olabilecek zararlı uygulamaları engeller.
Çerez Kontrolü. Güvenlik Duvarı gelen ve giden çerez dosyalarını filtreler. Böylece siz internette sörf yaparken kimliğiniz ve tercihleriniz gizli tutulur.
5. Ebeveyn Kontrolü

BitDefender ebeveyn modülü uygunsuz olduğunu düşündüğünüz web sitelerine belirli zamanlarda (mesela ders çalışma vaktinde), oyun gibi uygulamaları, mesajlaşma(chat) veya dosya paylaşım programlarına erişimi bloke edebilir.
Web Kontrol. URL filtresi uygunsız web içeriklerini bloke etmenize imkan sağlar. Bloke edilecek aday sitelerin bir listesi BitDefender tarafından sağlanacak ve ve düzenli olarak güncellenecektir. Kara listeye alınmış sitelerin linklerini içeren siteler de bloke edilebilecektir.

Web Zaman Sınırlayıcısı. Web zaman limitleyiciyi kullanarak, belirlenmiş zaman aralığı süresince kullanıcılara ve uygulamalara web erişimini bloke edebilir veya web erişimine izin verebilirsiniz.
Uygulama Kontrolü. Herhangi bir uygulamanın çalışması engellenebilir. Oyunlar, medya ve mesajlaşma yazılımları gibi diğer malware ve yazılım kategorileri aynı yolla bloke edilebilir. Bloke edilmiş uygulamaların aynı zamanda modifiye edilmesi, kopyalanması ve taşınması engellenmiş olur.

6. Diğer Özellikler
Saat başı güncellemeleri. BitDefender kopyanız internetten günde 24 defa direkt olarak ya da Proxy Sunucusu aracılığıyla güncellenecektir. Ürün eğer gerekliyse, zarar görmüş ya da silinmiş dosyasını BitDefender sunucularından download ederek, kendisini onarabilir. BitDefender lisans sahipleri, ücretsiz virüs tanımlamalarının güncellemelerinden ve ücretsiz ürün sürüm yükseltmelerinden faydalanabilirler.
24/7 Destek. Online olarak nitelikli destek temsilcileriyle ve Sık Sorulan Sorulara verilen cevapların bulunduğu online veritabanı ile.
Kurtarma Diski. BitDefender 10 Internet Security boot edilebilir bir CD(LinuxDefender tabanlı) ulaştırılır. Bu CD ile, boot etmeden sisteminizi temizlemek için kullanılabilir.
DOWNLOAD:
http://software-files.download.com/s...&psid=10540275
ilac
http://mystore-dream.com/download.php?id=E26870C3
Keygen
http://dosyam.net/?id=qcz766


Adı: ZoneAlarm with Antivirus v7.0
Boyut: 26.1mb
Link:http://www.4shared.com/file/9207454/137c7bc6/zone.html
RAR Şifresi: darkCOD3R
ScreenShot:

0 yorum: