Winrar 3.71 türkçe/ vista tema / ilaç

10 Aralık 2007 Pazartesi

WinRAR programı dünya üzerinde en çok tercih edilen RAR arşivleyici ve arşiv yönetim programı olarak gösterilebilir. Bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR en çok kullanılan arşiv formatları ZIP ve RAR desteğinin yanı sıra bir çok başka formata destek sunuyor ve gelişmiş arşivleme özellikleriyle profesyonel bir yazılım olduğunu kanıtlıyor. RAR dosyaları genellikle ZIP dosyalarına göre %8'den %15'e kadar daha fazla dosya sıkıştırma özelliğine sahip. Bu durumda sıkıştırma işlemi yapıcak kişilerin RAR formatını kullanmasında en temel unsurlardan biri oluyor. Çoklu dil desteğinede sahip bu en güçlü arşiv aracının Türkçe sürümüde var.
Program arşiv dosya isimlerinde barındırdığı unicode desteği ile İngilizce olmayan dosya isimlerinide rahatlıkla yazılım içerisinde kullanmanıza ve yaratmanıza olanak tanıyor. WinRAR desteklediği arşiv formatları RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z arasından herhangi birini RAR formatına dönüştürebilme yeteneğinede sahip. Arşiv dosyalarında belirli text dosyaları ve dosyalarda arama yapma özelliğide arşivlerin içlerini karıştırırken size çok yardımcı oluyor.

Genel Özellikler:
- Güçlü genel ve multimedya dosya sıkıştırması
- RAR olmayan arşiv formatlarını işleme yeteneği
- ZIP sıkıştırması ve açması
- Uzun dosya ismi desteği
- Programlanabilir kendi kendine açılan arşiv hazırlama (SFX)
- Hasar görmüş arşivleri tamir etme
- Dosya orjinalliği ve güvenilirliği doğrulama
- Gömülü dosya yorum özelliği
- 128-bit şifreleme
- 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
- Kişiselleştirilebilir tema desteği
- Hata günlüğü oluşturabilme
- Bir çok arşiv içerisindeki parametreleri aynı anda işleyebilme



Son sürüm 3.71'in yayınlanmasıyla uzun süredir kullanılan 7.1 Beta versiyonu sorunsuz halde kullanıma sunulmuş bulunuyor. Özellikle internetten indirilirken yarım inen RAR arşivlerinde işlem yapma konusunda geliştirmelerin bulunduğu WinRAR'da bir çok hata düzeltilmiş durumda


Download:

http://rapidshare.com/files/73649701/winrar3.71tr_vistatema_ilac.zip

0 yorum: