Türkçe-İngilizce sözlük çok işinize yarıyacak

2 Aralık 2007 Pazar

Türkçe - İngilizce Sözlük 2.00

Türkçe - İngilizce Sözlük
7 kategori'de toplam 117557 kavramdan oluşan veritabanı

- Türkçe-İngilizce
- İngilizce-Türkçe
- Teknik Terimler
- Bilişim Terimleri
- Bilgisayar Terimleri
- Elektronik Terimleri
- Tıp Terimleri

Genel Bilgi

Sözlük programı, Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe sözlüğün yanı sıra toplam 7 kategoride sözlüğün yer aldığı kapsamlı bir veritabanı uygulamasıdır. Veritabanı, 117.557 kavramı içermesine karşın, program oldukça hızlıdır ve sorunsuz çalışır.
Ayrıca, atayacağınız bir kısayolla hangi programda olursanız olun bu kısayolu kullanarak programı aktif hale getirebilir ve eğer bir metni seçmişseniz, onun sözlükteki anlamını görebilirsiniz. Örneğin, bir web sayfası içerisinde İngilizce bir sözcüğü seçip (işaretleyip) belirlediğiniz kısayola basarsanız, Sözlük programı çalışır ve seçtiğiniz ifadeyi sözlükte arar.




PROGRAMI NASIL YÜKLERİM_?

Yüklemek için yapmanız gereken çok basit linke tıkladığınızda açılan sayfanın ortasında renkli 4 adet güvenlik kodunu altındaki kutuya ((''enter the text above''(yukarıdaki metni yazın) yazan kısmın yanındaki kutu)) yazdıktan sonra ''Download your file here''((dosyanızı buraya kaydetin (kutunun altında yazıyor)) tıklayıp açılmasını bekleyin.Açılan sayfada ''Premium'' ve ''Non Members''(üye olmayanlar) yazılı iki bölüm var.Bunlardan 'Non Members ''(üye olmayanlar) yazan bölümün en altında yaklaşık 10-15 saniye sayfa açıldıktan sonra geri sayım başlıyor ve süre bittikten sonra o kısımda ''DOWNLOAD YOUR FİLE HERE ''(dosyanızı buraya yükleyin) yazısı beliriyor.Bu yazıya tıklayarak programı indirebilirsiniz.

Arkadaşlar bu kadar detaylı anlatmamın nedeni upload ettiğim sitenin çoğu kişi tarafından bilinmemesi ve bu nedenle download ederken zorlanmamanız içindir.Lütfen yanlış anlaşılmasın.
Boyutu :12.5MB

İşte link

http://www.badongo.com/file/4730752

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben sözlük olarak online sözlüklerden yararlanıyorum. Son zamanlardaki keşfim http://www.sozluk.gen.tr , aradığımı hızlıca bulabiliyorum.