Panda Internet Security 2008

28 Ocak 2008 Pazartesi

Panda Internet Security 2008 - Yeni
İnternette güven içinde dolaşın…
Tüm tipteki virüsleri belirler ve siler. PC’nizi spyware’lerden uzak tutar.

Yeni Panda Internet Security 2008 ile tüm internet aktivitelerinizi güven içinde yapın. Tam koruma sistemi ile aile boyu tüm internet erişiminizi güvence altına alın. Pc’nize sızmaya çalışan zararlı yazılımlara karşı kendinizi koruyun.

Özellikler:

- Antivirus özelliği
- AntiSpyware özelliği
- AntiPhishing özelliği
- AntiRootkit özelliği
- Profesyonel Sistem taraması
- TruPrevent özelliği
- Firewall (Güvenlik Duvarı)
- Kimlik koruması
- Yedekleme
- Ebeveyn kontrolü
- AntiSpam filtresi

Yeni! Otomatik yedekleme sistemi (backup)
Yanlışlıkla veya hasar ile gelen veri kaybını engelleyin
Önemli dökümanlarınızı kaybetmenizin geri dönüşü yoktur. Bu bilgileri Pc’nizde saklarsınız. Ancak Pc’nize bir saldırı olduğu zaman bu bilgiler silinebilir veya elinizden alınabilir. Bu sebeple verilerinizi dosyalarınızı önemli kişisel bilgilerinizi korumak için yedeklemeniz gerekmektedir. Profesyonel bilgisayar kullanıcıları bilgisayar ve internetin her zaman için sınırlarını zorladıkları için elde ettikleri eski verileri en rahat yedekleme yolu ile korumaktadırlar. Yedekleme olmadan bir bilgisayar kullanıcı Pc’nin çökmesi ile birlikte oldukça önemli bir kayba uğrar. Ancak verilerinizi bilgilerinizi dosyalarınızı Panda Internet Security 2008 ile yedeklediğiniz zaman bu kaybınızı en az hasar ile atlatmış olursunuz. Kolayca ve rahatlıkla dosyalarınızı yedekleyin!

Panda Kimlik Koruması
Kişisel bilgilerinizi koruyun
Ne zaman online olarak bir banka işlemi yada bir alışveriş işlemi yaparsanız o zaman kişisel bilgilerinizi teyit etmeniz gerekmektedir. Bunun için kredi kartı numaralanızı hesap numaralarınızı internet ortamında girmeniz gerekmektedir. Dolayısı ile oldukça yüksek seviyede korumaya ihtiyacınız vardır. Panda Internet Security 2008, size bu kimlik korumasını sunar. Ne zaman bilgilerinizin bilgisayar dışına çıkarıldığını algılar ve sizi bu konuda uyarır. Kimsenin kişisel bilgi ve hesaplarınıza erişmesine izin vermeyin!

Ebeveyn Kontrolü
Onaylanmayan web sitelerine girişleri engelleyin
Çocuklarınızın izin vermediğiniz zararlı içeriğe sahip sitelere girmeleri konusunda endişeleriniz bulunuyorsa bu endişelerinizi Panda Internet Security 2008 ile giderebilirsiniz. Ebeveyn Kontrolü uygulaması sayesinde çocuklarınızın hangi sitelere girip giremeyeceğini siz belirleyebilirsiniz. Böylece internetin zararlı yönlerinden ailenizi korumuş olursunuz. Çalışanlarınız için de istemediğiniz siteleri engelleme yoluna gidebilirsiniz. İnternetin nasıl kullanılacağını siz belirleyin!

Yeni Özellik! Online Tarama
TotalScan Pro ile PC’niz için daha derin taramalar
Yeni Panda TotalScan Pro ile periyodik olarak sistem taraması yapabilme olanağına sahip olma imkanı bulunuyor. Geçmişteki zararlı girişleri kayıt edip bunları yeniden girmeye çalıştıkları anda da etkisiz hale getirerek arama sürelerini kısaltmayı da başarıyor. Her zaman için en tehlikeli girişler için tetikte!

Yeni Jenerasyon AntiVirus
Otomatik olarak tüm virüs tiplerini belirler ve etkisiz hale getirir
Eğer bir harddiskiniz kaybolduysa, eğer bilgisayarınız başlatılırken bir hata çıkıyorsa, veya bir dosyanız kullanılamaz bir durumda ise, veya bu gibi durumlara benzer durumlar ile karşılaşılıyorsa sisteme bir virüs bulaşmış olabilir. Bu durum internette sörf yaparken, bir dosya indirmişken, bir mail eklenti dosyası açarken oluşmuş olabilir. Truva atları veya solucanlar için de aynı durum geçerlidir tabiki.
Panda Internet Security 2008 ile interneti rahatça kullanabilir, download yapabilir veya dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ve üstelik virüs, solucan veya truva atları için hiç bir endişeye kapılmanıza gerek yok. Sisteminizin hastalık kapmasını unutun!

Güçlü Anti-Spyware(AntiCasusyazılım)
Bilgisayarınızı Spyware’lerden koruyun
Bilgisayarınızın yavaşlaması, istenmeyen ve her an her yerden karşınıza çıkan açılır pop-up pencereleri, bir anda değişen sistem özellikleri… Bunlar bir spyware’in sisteme giriş yaptığının işaretleri olabilir. Gerçek tehlike ise bu casusların sizin gizli ve önemli dosyalarınıza erişmesi ve bunları çalması olacaktır. Üstelik sizin bu durumdan haberiniz bile olmayacaktır.
Panda Internet Security 2008 spyware’leri belirler ve tamamı ile sistemden siler. Ve güvenliği belirsiz olan programları da otomatik olarak veya isteğe bağlı olarak siler. detects and completely removes spyware and other annoying programs automatically. Özel dosyalarınızı güvence altına alın!

AntiPhishing
Online dolandırıcılara karşı kendinizi savunun
Bir çok email sizin online banka hesapları bilgilerinizi ele geçirmek için düzmece olarak hazırlanmıştır. Sizin bankanız tarafından gönderilmiş bir email olarak gözükecek şekilde düzenlenen bu tarz emaillar sizin banka hesaplarınıza ulaşmak için düzenlenmiştir. Bu tür tuzaklara düşmenin maliyeti oldukça pahalı şekilde sonuçlanabilir. Banka hesaplarınız elinizden gidebilir. Hesaplarınızdaki paralar bir anda çekilebilir. Panda Internet Security 2008 bu tür emailleri belirleyerek sizi uyarır.
Panda Internet Security 2008 sizi bu tür tehlikelere karşı korur. Banka ve alışverişlerinizi güven içinde yapın!

Tehlikeli web sitelerine karşı koruma
İzinsiz web sitelerine karşı kendinizi koruyun
Bir çok zararlı yazılım sertifikasız bir internet sitesine girdiğiniz zaman sisteminize sızar. Panda Internet Security 2008 tehlikeli web sitelerine karşı ve buralardan gelebilecek tehlikelere karşı her zaman tetikte. İnternette güvenle sörf yapın!

AntiRootkit
Gizli şekilde Pc’nize sızmaya çalışanları belirler
Rootkit‘ler gizli girişlerdir ve özellikle güvenlik duvarlarına farkettirmeden sisteme sızmaları ile ünlüdür. Bu girişler sistem işlemi olarak gözükürler bu sebeple belirlenmeleri oldukça zordur. Panda Internet Security 2008 ile bu sorunları dert etmenize gerek kalmaz. Yardımcı koruma sistemleri sisteminize sızmaya çalışan tüm girişleri engeller. Gizli, görünmez girişlere karşı Pc’nizi koruyun!

TruPrevent® Teknolojisi
Çifte koruma
Bazı girişler bir kaç saat içerisinde oluşur ve yayılır. Bu sırada Pc’niz bu girişlere karşı kendisini koruyabilecek güncellemeleri yapamamış olabilir. Ve böylece saldırıya açık hale gelmiş olursunuz. İşte burada devreye Panda Internet Security 2008‘in sahip olduğu TruPrevent teknolojisi devreye giriyor. Bu gelişmiş teknoloji zekice bir şekilde sisteminize girmeye çalışan yazılımı tarıyor ve anında zararlı bir yazılım olduğunu anlayıp sisteme girişini tamamen engelliyor. Yani daha size ulaşmadan virüs ortadan yok oluyor. Bunun anlamı ihtiyacınız olduğu anlarda size destek kuvvet veren bir teknolojinin her daim yanınızda olması demektir. Kimliği belirsiz girişlerden bir adım önde olun!

Kişisel Yönlendirilebilir firewall (güvenlik duvarı)
Hacker ve davetsiz misafirleri engelleyin
İnternete bağlandığınızda bir çok program Pc’nize sızmaya çalışır. Bazıları çok tehlikeli değildir ve bunları bir kaç güncelleme ile geçiştirebilirsiniz. Ancak diğerleri sizin bağlantınızı veya bilgisayar kontrolünüzü ele geçirmeye yöneliktir.
Panda Internet Security 2008 düzenlenebilen kişisel güvenlik duvarı sayesinde davetsiz misafirleri ve hackerları engeller. Bilgisayarınızı kaleye dönüştürün!

Günlük olarak yapılan güncellemeleri ile her daim tam güvenlik sunar!

İstenen en düşük Sistem özellikleri:



İşlemci: Pentium 150 MHz veya daha hızlı

RAM: 96 MB (256MB tercih edilir).

Hard disk: 230 MB boş hafıza.

İşletim sistemi: Windows Vista 32 & 64 bit, Windows XP 32 & 64 bit, Windows 2000.

Internet Explorer 6.0.

CD-ROM sürücü.

Download link:
http://acs.pandasoftware.com/marketing/promo/P08promo.exe

0 yorum: