Yassak v9.0

28 Ocak 2008 Pazartesi

Yassak v9.0
; bilgisayarınızdan uygunsuz içerikli (pornografik) sitelere girilmesini engeller.

Zararlı içerik taşıyan sitelere karşı bilgisayarınızı korur.

Yassak Programı Internet üzerinden online adres güncellemesi yaparak, yeni açılan Internet sitelerine karşı da, sizi ve bilgisayarınızı korur.

Bilgisayarınızın Internete gireceği saatleri belirleyebilirsiniz. Msn, Chat, Internet Oyunları gibi uygulamalara zaman kısıtlaması getirebilirsiniz.

Ağ ortamında çalışan sistemler için Ana Makine Programı ile terminal programları kontrol edebilirsiniz.



--------------------------------------------------------------------------------


Yassak V8.0 Özellikleri

Girilen Adresler : Ziyaret edilmiş olan Internet adreslerinin listesini saat ve tarih belirterek görüntülemenizi sağlar.

Temiz Adres Listesi : Güvenilir olduğunu düşündüğünüz ve filtre uygulanmasını istemediğiniz adresi tanımlamanızı ve bu adreslerdeki filtre uygulamasını devre dışı bırakmanızı sağlar.

Yassak Adres Listesi : Uygunsuz veya güvensiz olduğunu düşündüğünüz, bilgisayarınızdan girilmesini istemediğiniz adresleri tanımlamanızı sağlar. Yassak Programının mevcut yasaklı adres listesi burada gösterilmez. Bu menü sadece kullanıcının belirlediği yasak adreslerin kontrolünü sağlar.

Yassak Kelime Listesi : Ziyaret edilen Internet adreslerinin içeriğinde aranması ve bulunduğu taktirde görüntülenmesinin engellenmesi istenen kelimelerin listesinin tutulduğu yerdir.Buraya tanımlanmış olan kelimeler sayfaların içeriğinde aranır ve bulunduğu taktirde görüntülenmesi engellenir. Buraya girilecek kelimeler çok dikkatli seçilmeli ve kapatılması gerekli olmayan Internet adreslerinin de filtrelenmesine sebebiyet verilmemelidir.

Zamanlama : Bilgisayarınızdan Internet erişimine müsaade edilecek saatlere sınırlama getirmenizi veya bazı Internet uygulamalarının tanımlanan saatler arasında çalıştırılmasına müsaade edilmemesini sağlar.



Girilen Adresler
Girilmiş olan internet adresleri günlük olarak kaydedilir.
Bu adresler, filtre uygulanan ve uygulanmayan adresler olarak görüntülenir.
Tarih bilgisi girilerek geçmiş tarihli ziyaret raporu alınabilir.
Adres üzerinde sağ tuş ile adresin temiz yada yasaklı adres listesine eklenmesi sağlanır.

Adres ve Kelime Listeleri
Yassak Programında, programın kendi adres listesi görüntülenmez. Kullanıcı dilerse yasaklamak istediği yada filtre uygulanmasını istemediği adresleri Yassak Adres Listesi yada Temiz Adres Listesi başlığı altına ekleyerek kendi listelerini oluşturabilir.

Yassak Kelime Listesi’ne eklenen kelimeler sayfaların tanımlama bilgileri kısmında aranarak filtre uygulanmasını sağlamaktadır. Buraya eklenen kelimelerden iki tanesinin sayfa içeriğinde geçmesi durumunda sayfanın görüntülenmesi engellenecektir.

Print Screen (Ekran Görüntüsü Kaydetme)
Ekran görüntüsü, belli dakika aralıklarıyla sizin belirmiş olduğunuz bir klasöre kaydedilmektedir. Böylece siz bilgisayarınızın başında değilken bilgisayarınızda neler yapıldığını bilmenize olanak tanımaktadır.

Internet Zamanlama (Msn Messenger Kapatma)
Belirlemiş olduğunuz gün ve saatlerde, programa belirmiş olduğunuz uygulamaların çalışmasını engellemeye olanak sağlamaktadır. Messenger kullanımını ve bilgisayarınızın internet yada ağ üzerinden haberleşmesini sağlayan local portların kontrolünü de sağlamaktadır.



Program İçin Gerekli Şifreyi Üretici Firma Adresinden Edinebilirsiniz …

Download:
http://www.yassak.com/yuklev90/yassakV90.exe

0 yorum: