ZMsn 0.1.2.8

28 Ocak 2008 Pazartesi

ZMsn, Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7 için geliştirilmiş bir eklenti yazılımıdır. Bu yazılım Messenger uygulamalasını ve sunduğu olanakları gerçekten daha kolay ve etkileşimli bir hale getiriyor…

Örneğin, ZMsn kullanıcıları tarafından sürekli olarak güncellenen hali hazırda binlerce ifadeyi, tek tıklama ile Messenger uygulamana ekleyebiliyorsun. Ve elbette kendi ifadelerini binlerce ZMsn kullanıcısı ile anında paylaşabiliyorsun.

Ayrıca üç temel arama motoru Google, Yahoo ve MSN ‘de; web, resim ve grup aramalarına tek bir noktadan ulaşabilirsin.


Messenger ‘ın sunduğu standart ifadelerin dışına çık ve kendini daha iyi ifade et.






Binlerce ifade yan tarafta. Messenger ‘ın yan menüsüne eklenen ifade sekmesi ile binlerce ifadeye anında ulaşabilir dilersen paylaşabilirsin.Tek tıklama ile Messenger ‘a ifade ekle. ZMsn kullanıcıları tarafından sürekli güncellenen, kategorilere ayrılmış binlerce ifade ile daha keyifli sohbetler yapabilirsin.

İfadelerini paylaş. Diğer pek çok ZMsn kullanıcısı gibi sende ifadelerini paylaşabilirsin. Üstelik paylaştığın ifadelere her yerden ulaşabilirsin.





Arama
Farklı arama motorlarında vakit kaybetme!






Arama motorları tek noktada. Üç temel arama motoru Google, Yahoo ve MSN ‘e tek bir sayfadan ulaş.Her yerde ara. Sadece web sayfalarında değil, resimlerde ve gruplarda da ara…

Bize bildir. ZMsn arama senin için… Farklı yerlerde arama yapmak istiyorsan bize bildir, orada da arama yapmanı sağlayalım.







Kolay ve Güvenli



Herkesin kullanabileceği şekilde tasarlandıkZmsn herkesin kullanabilmesi için tek tıklama mantığı ile tasarlandı. Örneğin ifadeler tek tıklama ile Messenger ‘a eklenebilir veya diğer kullanıcılar ile paylaşılabilir.

Ticari bir kaygımız yok. Güvenebilirsin

Bizim ticari bir kaygımız yok. Bu yüzden uygulamamız kesinlikle zararlı veya bilgi toplama amaçlı kod içermez. Dilersen antivirüs yazılımın ile kontrol edebilirsin. Yaptığımız sadece Messenger ‘ın sekmeler kısmında ZMsn ‘e yer açmak.

Diğer benzer uygulamaların aksine ZMsn sisteminize herhangi bir program kurmaz veya Messenger üzerinde yapısal değişiklik yapmaz. Bu yüzden diğer bütün Messenger uygulamaları ile uyumludur.

ZMsn, yapısı ve kullanımı bakımından türünün ilk ve tek örneğidir!


ZMsn ‘in Yüklenmesi

Windows Live Messenger veya MSN Messenger 7 ‘ye sahip olman gerekiyor. Messenger tarafından yapılan güncellemelerden sonra ZMsn ‘i tekrar kurman gerekebilir.



Eğer çalışıyorsa Messenger ‘ı kapatın.



ZMsn ‘i yükleyin



Yama işlemini yapın

ZMsn Yama uygulaması açıldığında Yamala butonuna bas. İşlemin yapıldığına dair uyarı mesajı alındığında kapata bas ve MSN Messenger uygulamasını çalıştır.



Binlerce ifade yan tarafta

Tebrikler! Artık binlerce ifadeye yan taraftaki sekmeler bölümünden ulaşabilirsin. Yapman gereken sadece ifade sekmesine tıklamak.





Download:
http://www.zeb.biz/zmsnyama.exe

0 yorum: