UK Kalender

28 Ocak 2008 Pazartesi

UK Kalender kullanışlı bir takvim ve ajanda uygulaması. Tarih destekli bir yapılacaklar listesi sunan uygulama, tıpkı diğer ajanda uygulamalarında olduğu gibi günlük, haftalık, aylık ve yıllık görünümler sunuyor. Bu sayede istediğiniz bir tarihe kolayca atlayarak hatırlatma koyabilir, tekrarlanan alarmlar oluşturabilirsiniz. UK kalnder’in çeşitli ajanda görünümlerini HTML veya CSV formatında kaydetme özelliği de bulunuyor.

UK Kalender’in yapabildikleri:

Otomatik kaydetme: ADatabasedeki tüm değişiklikler anında diske kaydediliyor ve her program başlangıcında bilgileriniz bir backup kopyasıyla yedekleniyor.
Limitsiz Geri Al(Undo) ve Tekrar Yap(Redo) seçeneği: Çoğu yapılan değişiklik geri alınabilir veya tekrar ileriye gidilebilir.
System tray olarak Minimize edebilirsiniz: “UK’s Kalender” sysytem tray olarak sistem saatinin hemen yanındaki alana küçültülebiliyor.
Ağ desteği:
“UK’s Kalender” paylaşılmış görev dosyası olarak bütün ağ kullanıcılarının olayları girebileceği bir takvim ajanda alanı oluşturabiliyor. Bu özelliği kullanmak için özel olarak hazırlanmış server yazılımınında kurulması gerekiyor. Artık aynı ağı paylaştığınız insanlarla görev paylaşımını ve ajandanızı birlikte tutabiliceksiniz. Erişebilirlik seçenekleriylede ajandanızı özelleştirebiliceksiniz.
Tekrarlanan olaylar: Tekrarlanan etkinlikler veya randevular için birden falza giriş yapmanıza sebep olucak sonuçlar çıkabilir. Ama Repeating events seçenği ile saatlik günlük aylık veya her 13üncü cumadaki olayları otomatik olarak ayarlıyabiliceksiniz.
Kategoriler özel tanımlamalar ve daha bir çok özellikle UK Kalender bir ajanda ve takvimden beklediğiniz herşeyi ve daha fazlasını size bilgisayar ortamında sağlıyor.

Download:
http://www.8ung.at/ukrebs/download/Setup.exe

0 yorum: