Microsoft Office 2008 Çıktı Full

5 Nisan 2008 Cumartesi

Windows temelli Microsoft Office 2007’nin Macintosh için hazırlanan sürümü Office 2008, 16.01.2008’de bütün dünyada aynı anda piyasaya sürülüyor. Microsoft’un Macintosh bölümü, yeni Office 2008 sürümünün daha basitleştirilmiş arayüzü ile Mac ve PC’de çalışan iş arkadaşlarına daha fazla uyum ve belge paylaşımında kolaylık getireceğini açıkladı. Yeni Office yazılım araçları Macintosh kullanıcılarına Macintosh tipi bir yaklaşım ve stil sunuyor.

Macintosh kullanıcıları PC’lerle güven içinde belgelerini değiştirebilmeli ve sonucun hem PC’lerde, hem de Macintosh’larda aynı görüme sahip olduğundan emin olmalılar. Macintosh için Office 2008, Open XML temelli dosyalar ve grafiklerin paylaşılması durumunda aynı sonucu vermeleri için kullanılan grafik motoru OfficeArt ile halihazırda pazarda varolan en uyumlu yazılım ailesini oluşturuyor. Macintosh için Office 2008 aynı zamanda eski dosya tipleri ile de uyumlu. Bu sayede kullanıcılar .doc, .xls, ve .ppt formatları ile çalışmaya devam edebilirler. Yenilenmiş Office 2008, aynı zamanda hem Intel, hem de Power PC Macintosh’lar üzerinde çalışabiliyor.

Office 2008, platformlar arasında çalışan kurumlarda Mac kullanıcılarının ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyor. Macintosh’a özel olarak yapılmış en komple Exchange istemcisi olan Office 2008’deki Entourage 2008 ve Mac Özel Medya Sürümü için Office 2008, takvim yönetimi sayesinde “Out of Office Assistant” (Ofis dışında asistanı) gibi zaman planlama araçları ile yenilikler sunuyorlar. Kullanıcıları daha fazla birbirlerine bağlantılı ve verimli bir hale getiren bu yeniliklerden BT yöneticileri de daha kişiselleştirilebilir geliştirmeler yapmak için faydalanabilecekler.

Mac için 2008’in yeni akıcı ve sezgisel arayüzü, kullanıcıların hemen çalışmaya başlamalarına yardımcı oluyor. Yenilenmiş yazılım ailesi, eski açılan menüleri korumakla beraber, Word, Excel ve PowerPoint’e yeni Elemanlar Galerisi (Elements Gallery) araçları ekliyor. Bu yeni araçlar sayesinde, ana özellikler ve işlevlere daha kolay ulaşılabiliyor ve daha kolay keşfedilebiliyor. Elemanlar Galerisindeki içeriğe örnek olarak bir tabloyu eklemek gibi en basit fakat zaman alan işleri bir Thumbnail View (minyatür çizim) ile kolaylaştıran Word 2008’deki Document Elements’i (Belgeler Elemanı) örnek verebiliriz.

Kullanıcılar, yazılım ailesinin her uygulamasında son derece önemli işlevleri yerine getiren farklı bir araçlar kutusu bulabilecekler. Araç kutusu aynı zamanda harika görünümlü belgelerin üretilmesi için içeriğini her uygulamada daha da sezgisel hale getiren Formatting Palette’ini (Formatlama Paleti) de bulunduruyor.

Bunlara ek olarak, yine My Day (Günüm) uygulaması kullanıcıların mesleki ve kişisel önceliklerinin, hangi uygulamada çalışırlarsa çalışsınlar günlük aktivitelerin üstünde durmasını sağlamaktadır. My Day uygulaması Entourage’a bağlı olduğu zaman, kullanıcılar yeni bir basitleştirilmiş arayüz ile düğme çubuklarını, renk kodlarını ve takvimlerindeki randevuları kolayca kişiselleştirebiliyorlar.


İŞTE LİNKLER

PART1:http://rapidshare.com/files/77231314/Microsoft.Office_Accounting.2008.part1.rar

PART2:http://rapidshare.com/files/77242550/Microsoft.Office_Accounting.2008.part2.rar

PART3:http://rapidshare.com/files/77250735/Microsoft.Office_Accounting.2008.part3.rar

PART4:http://rapidshare.com/files/77254597/Microsoft.Office_Accounting.2008.part4.rar


RAR ŞİFRESİ: http://lix.in/aa1cd1c5

0 yorum: