Clone DVD ve Clone CD

29 Ocak 2008 Salı

Clone CD; müzik, veri, oyun, film gibi tüm CD medyalarınızı kopya korumaları olsun olmasın başka bir CD'ye ya da sabit sürücünüze kaydedebilen bir CD yazma programıdır. Clone CD diskin kopyasını oluştururken verilerle beraber; eğer varsa, kopya korumalarını da kopyalar. Böylece oluşturduğumuz kopyayı aynen orjinali gibi her türlü aygıtta (MP3 çalar, VCD oynatıcı, Playstation, PC vb..) kullanabilirsiniz.
Clone Cd http://rapidshare.com/files/83382679/Clone_Cd_.rar
Clone DVD http://rapidshare.com/files/83382680/CloneDVD.rar

WebcamMax



WebcamMax programı web kameranızdan görüntü alabilen, üzerine efektler ekleyebilen, video kayıt yapabilen, resim kaydedebilen ve msn benzeri mesajlaşma programlarında görüntülü konuşma yaparken kullanılabilen bir yazılımdır.Web kamera desteği Resim görüntüleyebilme Video dosyalarını oynatma özelliği ile sahte web kamera uygulaması olma özelliği Videolara ve web kamera görüntüsü üzerine anlık efekt ekleyebilme Video ve resim olarak görüntü kayıt edebilme
http://rapidshare.com/files/83382083/WebcamMax.v4.1.2.2.rar

Tubehunter v9.7 Tube



Youtube tarzı sitelerden Video Müzik Download programıdır.Yapılan bütün download ları avi,mpeg,divx,vb Format özelliklerine dönüştürme özelliğine sahiptir.Kaliteli ve kullanışlı bir program...
http://rapidshare.com/files/83369235/tubehunter_v9.7.rar

Elcomsoft Password Recovery Studio 2006



Birçok şifre çözme programını bünyesinde barındıran bu program bilgisayarınızdaki farklı programların veya işletim sistemi yardımcılarının şifrelerini bulmaya çalışıyor. (Bu programı daha denemedim, bu yüzden yaşayabileceğiniz olumsuzlukları lütfen bana iletmeyin)
http://rapidshare.com/files/83321805/Elcomsoft_Password.rar

Ashampoo ClipFinder v1.11 - Türkçe



Ashampoo ClipFinder, tam 10 sitede video - film aramanıza yardımcı oluyor. Arama kutucuğuna istediğiniz video ile ilgili bir tag yazdığınız zaman birkaç saniyede binlerce sonuç karşınıza çıkıyor.
http://rapidshare.com/files/83369543/Ashampoo_ClipFinder_v1.11.rar

FreeYoutubeToMp3Converter



Youtubedeki bir parçayı mp3 olarak almak istediğinizde kullanabileceğiniz bir programdır.
http://rapidshare.com/files/83369949/YouTubeToMP3Converter.rar

Sqirtz Water Reflections



Resimlerinize Dalga, Deniz, Göl vb Ekleyin Bu program ile ev manzarası olan bir resim içerisine göl yerleştirebilirsiniz.Dalgalarını ayarlayabilirsiniz
http://rapidshare.com/files/83369946/Sqirtz_Water_Reflections.rar

PhotoZoom Professional 2



Bu program sayesinde elinizdeki resmin istediğiniz yerine görüntü kalitesini bozmadan zoom yapabilirsiniz. İnce detaylara bakmak için bu programı deneyebilirsiniz.Türkçe dahil çoklu dil desteğine sahiptir
http://rapidshare.com/files/83369547/PhotoZoom_2.2.rar

UViewIt 1.9.5.6



web kameranizi kullanarak bilgisayarinizi bir güvenlik merkezine dönüstürür. Dörde kadar web kamerasi desteginin yani sira yüksek çözünürlüklü kameralari da destekleyen bu yazilim sayesinde evinizi veya ofisinizi izleyebilir, belirli zaman araliklarinda veya hareket tespiti sonrasinda kayda geçilmesini saglayabilirsiniz. uViewIt, ortamda hareket tespit ettiginde görüntü kaydi alabilir, bunun yani sirasizi sesli olarak veya e-posta yoluyla uyarabilir. uViewIt, bilgisayariniza bagli kameralari internet üzerinden izlemenize de olanak tanir.
http://rapidshare.com/files/83369947/UViewIt_1.9.5.6.rar

Recolored v1.0



Recolored en son görüntü işleme tekniklerini kullanarak siyah-beyaz fotoğraflarınızı renklendirmenizi sağlayan bir yazılım. Resmin çeşitli bölgelerinin hangi renge boyanması gerektiğini seçiyorsunuz ve Recolored işi sizin için hallediyor.
http://rapidshare.com/files/83369237/Recolored_v1.0.rar

VideoGet 2.0.2.27



İşte size istediğiniz şarkının mp3'ünü kolayce elde etme imkanı...VideoGet programı yardımıyla dilediğiniz Youtube videosunu dilediğiniz formatta bilgisayarınıza indirebileceksiniz.Program hem Türkçe hem de tam sürüm...En kaliteli klipleri ister ".avi" ister ".mp3" olarak kaydedin
http://rapidshare.com/files/83369948/VideoGet_2.0.2.27.rar

Crack-Keygen-Serial Arama Programı



Kurma gerektirmeyen ve sadece güvenli sitelerden crack, keygen, serial vs. arayan bu program ile lisans isteyen tüm programları full sürüm olarak kullanmak oldukça kolay.
http://rapidshare.com/files/83183878/crack_ara.rar

PhotoWatermark Professional



PhotoWatermark Professional dijital fotoğraflarınıza şeffaf logo eklemede gücü ve kolaylığı birleştiren, tekli ve çoklu resimlere şeffaf logo eklemeyi kökten kolaylaştıran benzersiz bir programdır. Şeffaf logo olarak yazı, grafik, çizim ve bunların çeşitli karışımları kullanılabilir. İçerisinde; döndürme, altını çizme, eğme, desen ekleme, 3 sizelu gölgelendirme, iç gölgeleme, kabartma ve oyma gibi profesyonel yazı efektleri mevcuttur.
http://rapidshare.com/files/83369546/PhotoWatermarkPro.7.0.rar

Noiseware Professional Edition



Cep telefonu ile çekilen görüntüğ kalitesi götü fotoğraflarınızı fark edilebilir bir şekilde netleştiren güzel bir yazılım. Yetersiz ışık koşulları vb. olumsuzlukların fotoğrafta neden olduğu kalitesizlikleri ortadan kaldıran bu program başarısıyla sizi şaşırtacak.
http://rapidshare.com/files/83382684/Noiseware_Professional_Edition.rar

Panda Antivirüs Internet Security 2008



Panda Platinum Internet Security , içinde Antivirüs, AntiSpy, Güvenlik Duvarı, SPAM Önleyicisi, Hacker Engelleyicisi, Truva Atı Engelleyicisi, Web Erişimi Düzenleyicisi ve Bilinmeyen Aktiviteleri Sınırlandırıcı gibi güvenlik paketlerini barındıran güçlü bir uygulamadır.oldukça geliştirilmiş güvenlik duvarı ile hacker aktivitelerinden rahatlıkla korunabilir, ek bir pakete ihtiyaç duymaksızın Ad/Spy ve Truva Atlarını önleyebilir, Aktif Uygulamaları bile rahatlıkla ve dosyayı bozmadan temizleyebilen Antivirüs motoru ile de ardınıza bakmadan bilgisayarınızda çalışabilirsiniz. (Bu programı daha denemedim, bu yüzden yaşayabileceğiniz olumsuzlukları lütfen bana iletmeyin)
http://rapidshare.com/files/83382511/Panda_Antivirues_Internet_Security_2008.rar

Ultra Video Converter



Video dosyalarınızın formatlarını değiştirebilirsiniz. AVI, DivX, XviD, MPEG, DAT, WMV, ASF, RM, RMVB, MOV, QT ,MP4, M4V, 3GP formatında ki dosyalarınızı AVI, MPEG, VCD, DVD, WMV, ASF formatlarına çevirebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/83753117/Ultra.Video.Converter.rar

Trojan Remover



Bilgisayarınıza bulaşmış olan trojanlerden kurtulmak için kesin çözüm. Kullanımı bir o kadar da kolay bir güvenlik programı. Bu program sayesinde bilgisayarınızda trojan olmayacak.
http://rapidshare.com/files/83752276/Trojen_Remover.rar

Winrar



Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi. Artık üreticisi Türkçe olarak da destek veriyor. Birçok sıkıştırma formatını tanıyor. (CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO) Çok kolay disketlere bölme işlemi ve kendi kendini açabilir EXE dosya yapma özellikleride bulunuyor. Ayrıca RAR formatı ZIP'ten daha iyi bir sıkıştırma oranı sağlıyor.
http://rapidshare.com/files/84022374/WINRAR.rar

WinZip



WinZip, orjinal ve en popüler sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosyaları açma programıdır.
http://rapidshare.com/files/83752131/winzip10.rar

Hide IP Platinum



Hide IP Platinum ile internette kolayca gizlenebilirsiniz. Program size bir proxy sunucusu bularak bir nevi sanal kimliğinizi gizli tutuyor.
http://rapidshare.com/files/83750672/hide_ip.rar

DreamLight Photo Editor



DreamLight Photo Editor dijital fotoğraflarınıza birçok efekt ekleyebileceğiniz bir resim düzenleme programı. DreamLight ile sadece farenize tıklayarak resimlerinizi görsel bir şölene dönüştürebilirsiniz. Preset filter, Light filter, Star filter, Amazing filter, Dream filter, Weather filter, Gradient filter, Color filter, Art filter, Texture filter, Edge filter adında 15 tane farklı filtreye sahip olan programda bu filtrelerin altında sizleri bekleyen farklı 150 tane efekt bulabilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/83750671/DreamLight.Photo.Editor.v1.77.Multilingual.rar

Cosmic Mailer



Bu programla e-mail adresiniz olsun-olmasin bilgisayarinizdan direkt olarak mail gonderebilirsiniz. Gercek e-mail adresinizi aciga cikarmak zorunda degilsiniz. Bu sekilde sinirsiz sayida mail gonderebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/83750668/Cosmicemail.rar

CD-EX



CDex bir ses biçimi dönüştürme yazılımıdır. Sahip olduğu çözücüler ile popüler ses dosyalarını birbirine dönüştürebilen yazılım Audio CD'lerinizdeki parçaları da bilgisayarınız üzerine istediğiniz biçimde kaydedebilmektedir. Dahili bir dosya oynatma aracına da sahip olan yazılım bu sayede dönüştürme işlemlerinden önce önizleme yapabilmenize imkan vermektedir. Ses CD'lerinizdeki parçalarınızı kaliteli biçimde popüler medya biçimlerine dönüştürürken isterseniz sanatçı, şarkı, yıl, albüm bilgilerini de değiştirmenizi sağlamaktadır
http://rapidshare.com/files/83750667/cd_ex.rar

Super Screen Capture



Bu program sayesinde ekran goruntusu alabilir, aldiginiz capsleri BMP, JPG, GIF formatlarina cevirebilirsiniz , program cok kullanisli ayrica kisayol tuslarini da kullanarak zamandan kazanabilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/83750308/SuperScreenCapture.rar

SRS Audio Sandbox



İşte Dolby laboratories'in rakibi SRS'nin son bombası. Srs audio sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor. Sahip olduğu özellikleri ise mükemmel..! seste kalite arıyosanız kesinlikle kurmalısınız. film izlerken müzik dinlerken yada oyun oynarken inanılmaz ses deneyimine hazır olun
http://rapidshare.com/files/83750307/SRS_Audio_Sandbox.rar

OnParmak Klavye



Bilgisayar klavyesini daha kolay ve daha hızlı kullanmanızı sağlayan bir program
http://rapidshare.com/files/83750306/On_Parmak_klavye.rar

Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro



Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro bozulmuş olan ses ve video formatlarınızı düzeltme işlevi yapan bir yazılımdır. DivX, Div, AVI, ASF, WMV, WMA, RM, Rmvb dosyalarının bozulmuş olan bölümlerini yüksek başarı oranı ile onarabilmektedir. Bu dosyaların bir bölümü bozulabileceği gibi tümü de bozulmuş olabilir. Bu durumda dosyalar ya açılmayacaktır ya da açıldıktan sonra düzgün biçimde oynatılamayacaktır. Bu yazılım sayesinde bu sorunun üstesinden gelinerek ses ve video dosyalarının akıcı bir biçimde oynatılması sağlanmaktadır.
http://rapidshare.com/files/83750265/avimedia_fixer.rar

Ultra Video Joiner



Ultra Video Joiner programı ile AVI (DivX, XviD, MPEG-4), MPEG-1, MPEG-2, DVD (VOB), RealMedia (RM, RMVB), VCD (DAT) ve ASF/WMV video dosyalarını birbirine birleştirebilirsiniz. Video dosyalarınızın formatları farklı bile olsa tek bir dosya şekline getirip AVI (DivX, XviD, MPEG-4), MPEG-1, MPEG-2, DVD (VOB), RealMedia (RM, RMVB), VCD (DAT) ve ASF/WMV formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
http://rapidshare.com/files/83750262/Aone_Ultra_Video_Joiner.rar

Aone Ultra Video Splitter



Ultra Video Splitter programi ile AVI (Divx,XviD,MPEG4), MPEG I/II, DVD(.VOB), RealMedia(.RM,.RMVB), VCD(.DAT), ASF/WMV formatinda ki video dosyalarinizi istediginiz boyutta parçalara ayirip kendi kliplerinizi olusturabilirsiniz. Program ayni zamanda bir video player olarakta çalisabilir
http://rapidshare.com/files/83750263/Aone.Ultra.Video.Splitter.rar

Anti-Ban



Mahkeme kararıyla olanlar dahil yasaklanmış siteleri sadece bir kez Anti_ban ile açmanız yeterli, bundan sonra yasaklı giremediğiniz site kalmayacak. üstelik siteyi ekledikten sonra birdaha programa ihtiyacınız kalmıyor ve eskisinden dahada hızlanıyor !
http://rapidshare.com/files/83750259/anti-ban_1.5.rar

Active Desktop Calendar



Active Desktop Calendar küçük, şirin ve kullanışlı bir masaüstü ajanda programıdır. masaüstünüzü organize edebilir, görev ekleyebilir, takvimini kullanabilirsiniz. Takvim, Notlar, Görevler, Alarm Düzenleme & Oluşturma Anıtsatma Özelliği İle Kullanıcıları Uyarma vb özelliklere sahiptir
http://rapidshare.com/files/83750258/ActiveDesktopCalendar.rar

Spyware Doctor



Kolay kullanılabilen, zararlı yazılımları bulup silebilen popüler bir anti spyware aracı. Spyware, Adware, Spyware Trojanlar, Keylogger, Kimlik Hırsızları, Anasayfa Değiştiriciler, Sahte Anti-Spyware yazılımları, Phishing, Popup ve zararlı web sitelerine karşı bilgisayarınızı korumaktadır.
http://rapidshare.com/files/83746347/Spyware_Doctor_4.0.0.2621.rar

Joops



Bir çok sitede dünyanın en iyi internet TV'si olarak tanıtılıyor. 2500'den fazla tv kanalı, birçok kategoride sinema filmleri vb seyirlik bir şölen vaad ediyor. Real player kurulumu gereklidir.
http://rapidshare.com/files/82914621/JOOPS.rar

Satellite_TV



PC'nizde uydu yayınlarını izlemek için harika bir proğram.Hemde çanak ve uydu cihazına gerek kalmadan.Dünyanın bir çok ülkesinin kanalları bilgisayarınızda.
http://rapidshare.com/files/82914623/Satellite_TV.rar

RealPlayer Full



RealPlayer, RealMedia dosyalarını oynatmak için geliştirdiği oynatıcı programıdır. Ses ve görüntü sağlama. CD, DVD ve yaygın tüm medya türlerini destekleme. iPod da dahil olmak üzere 100'den fazla taşınabilir aygıtı destekleme Müzikleri CD'ye yazma
http://rapidshare.com/files/83746345/real_player_full.rar

Systerac XP Tools



Systerac XP Tools, bilgisayarınızdaki hataları, fazlalıkları, hızı ve performansı etkileyen gereksiz uygulamaları bulup düzenleyen ve yok eden mükemmel bir program. İçerdiği 18 farklı uygulamayla bilgisayarınızı maximum düzeyde optimize edip en yüksek performansa ulaşmanızı sağlıyor, denemenizde fayda var.
http://rapidshare.com/files/83746176/Systerac_XP_Tools.rar

ZoneAlarm



ZoneAlarm Pro, günümüzün en ileri düzey koruma teknolojisi ile sizi ve bilgisayarınızı korur. Ağ, Program ve İşletim Sistemi Güvenlik Duvarları ile bilgisayar korsanlarına karşı görünmezdir, bilgisayarınızı işletim sistemi çekirdeğine kadar korur. Spam önleme, reklam engelleme, ID kilidi ve kablosuz bilgisayar koruma özellikleri ile kişisel bilgilerinizi korur, can sıkıcı reklamları engeller. Yeni Identity Theft Protection Center (Kimlik Bilgilerini Hırsızlığa Karşı Koruma Merkezi) işlevi sayesinde bilgisayarınızda, İnternet'te ve gerçek dünyada bulunan bulunan kişisel bilgilerinizi korur. ZoneAlarm Pro, spam'ların bilgisayarınıza girmesini engeller, bilgisayarınızda bulunan spyware'leri siler ve tehlikeli sitelere karşı ekstra koruma sağlar.
Spy Site Blocking özelliği sayesinde spyware dağıtan sitelere yanlışlıkla girmenizi önler, bu tür sitelerden spyware bulaşmasını da engeller. Spyware tarama işlevi sayesinde bilgisayarınızdaki spyware'leri otomatik olarak bulur. Tehditleri sürekli siler, çekirdek düzeyine yerleşen silinmesi zor spyware'leri bile siler.
http://rapidshare.com/files/83744900/Zone_Alarm_6.5_Pro.rar

System Mechanic Professional



Güvenlikle, optimizasyonla, sistem hatalarıyla, bakımla, bilgisayarı hızlandırmakla ilgili herşeyi yapar, sizi yönlendirir, çaba gerektirmez. Spyware dosyalarını bulup temizler. Disk birleştiricisini çalıştırır Sistem hatalarını en aza indirir İnternete ulaşımı hızlandırır Sistem karmaşıklığını temizler Hafızayı birleştirir Registry' yi düzenler Popup pencereleri engeller Programların bakım-onarımı yapar
http://rapidshare.com/files/83744644/System_Mechanic_Professional_v6.0.rar

iTunes + quicktime full



Müzik CD'lerinizdeki şarkıları bilgisayarınıza MP3 veya AAC biçiminde kaydedebilirsiniz. Çalma listeleri oluşturabilirsiniz. 250 adet bedava radyo kanalından müzik dinleyebilirsiniz. Çalma listenizden müzik CD'leri veya MP3 müzik CD'leri oluşturabilirsiniz. İçeriğinizi DVD'ye kaydedebilir, böylece müzik arşivinizin yedeğini alabilirsiniz. Müziklerinizi ağ ortamından paylaşabilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/83744342/quicktime_full.rar

Veri Kurtarma Programları



Bu pakette 8 adet veri kurtarma programları ve bunların crackleri bulunuyor. Sabit veya taşınabilir disklerinizden silinen kaybolan dosyaları geri getirmek için işinize yarayabilecek çözümler bir arada.
http://rapidshare.com/files/83743824/veri_kurtarma_programlar__305_.rar

‘görünmez’ olarak sörf yapma keyfine erişin : )



Torpark
ikinci yazılımımız ise Türkçe dil desteği de sunan ve tamamen ücretsiz olan Torpark. Torpark tipik bir Firefox web tarayıcısı gibi davranan, (gibisi fazla) işinde de oldukça başarılı olan bir yazılım. Torpark’ı Mozilla ya da Firefox kullanıyorsanız bir eklenti, kullanmıyorsanız başlı başına bir tarayıcı gibi değerlendirebilirsiniz. Eğer bir tarayıcı olarak kullanmayı seçerseniz, ip numaranızı gizleyip sürekli değiştirmenin yanında, Javascript ve reklam önleme özelliklerini de yabana atmamanızı tavsiye ederiz. Torpark çalışmaya başladığında bir Firefox penceresi açılıyor ve tarayıcının altında sizin için atanan sahte ip numarası yer alıyor. Bu sahte ip numarası belli bir sıklıkla ve durmaksızın değişiyor. Bu da Torpark tarayıcısını kullandığınız sürece güvende olduğunuz anlamına geliyor. Son günlerde oldukça popüler olan ‘taşınabilir yazılım’ modasına uymakta geç kalmayan Torpark, dilerseniz USB belleğinize de kurulabiliyor. Bu sayede başına oturduğunuz her bilgisayarda ‘görünmez’ olarak sörf yapma keyfine erişebiliyorsunuz

http://www1.evilshare.com/c8179aa8-cecb-1029-b2ec-00a0c993e9d6

Aşık Saat (Eğlence)



programın görüntüsü yok sadece çalıştırdığınızda size aşık oluyo ve arada bir şiirler
okuyup saati söylüyor.


http://rapidshare.com/files/86003187/asik_saat.rar.html

Abby Fine Reader 9.0



Abby Fine Reader 9.0



Evet Arkadaşlar Tarayıcısı olan yada pdf Dökümanlarla uğraşan Herkesin Çok Yakından tanıdığı, Yılların verdiği birikimle OCR (Optik Karakter Okuma) Alanında Rakipsiz Kalan Abby Fine Reade^r'ın 9.0 Sürümü Duyuruldu. Dün Gece İlk Denemeyi Yaptım. Sonuçlar Harika Eskiden Türkçe Karakterlerde Çok Sorun Çıkarırdı. Şimdi İse Bir Sayfada 0 Hata İle tüm Karakterleri Tanıyarak Beni Şaşkına Uğrattı. Tarayıcım Olmadığı Halde Tarayıcı Almama sebep olucak bir durum bu . Yeni Sürüm Süper Olmuş . 15 Günlük deneme ile geliyor.

İlaç İsteklerinizi Konu Altından Yapınız Özele Mesaj yollamayınız.

Dosyayı Buradan İndirin!
Donwload=http://fr7.abbyy.com/fr90/FR90PE_ESD.exe

ABBYY FineReader 8.0.0.731 Professional Edition TR Full



ABBYY FineReader 8.0.0.731 Professional Edition TR
Döküman tarama Word' e aktarma, taranmış döküman resimlerinden Word' e aktarma, dökümanları Pdf'den Word'e aktarma programı.

Birçok testin birincisi olan Abbyy Fine Reader, gelişmiş bir OCR programı olup Türkçe desteği de sunmakta.
Üstün doğruluk oranıyla dökümanlarınızı içindeki tablo ve resimlerle birlikte tanıyor, üzerinde işlem yapılacak metinler haline getiriyor ve PC'ye aktarıyor. Bu versiyonda daha da geliştirilen tanıma doğruluk oranı, kelime doğrulama, yeni kaydetme veya ilgili program ile açılması ve PDF dönüştürme özellikleri sunuyor. Ayrıca kendi el yazınızı tanıtarak kendi aldığınız notları da rahatlıkla PC ortamına aktarabiliyorsunuz. Toplam 122 adet dil desteği sunmakta ve aynı anda 3 değişik dil ile yazılan dökümanları tanımaktadır.

http://rapidshare.com/files/6661720/ABBYY_FineReader_8.0.0.731_Professional_Edition_TR_by_murderousmurk.rar

Illustrate dBpowerAMP Music Converter v12.1



dBpoweramp Music Converter ücretsiz bir ses biçimi dönüştürme yazılımıdır. Ses biçimlerini karşılıklı olarak birbirine dönüştürebilen yazılım, ayrıca; ses CD'lerini işleyebilmekte, ses dosyalarının etiket bilgilerini düzenleyebilmektedir. Sahip olduğunuz bir Audio CD'nin içerisindeki ses dosyalarını tercih ettiğiniz bir ses biçimi ile bilgisayarınıza kaydederek dijital ortama aktarabilmenizi sağlayan yazılım, ses dosyalarının sanatçı adı, albüm adı, çıkış yılı, müzil türü vb. bilgilendirme içeriklerini içerisinde barındıran ID etiketlerini de baştan aşağı düzenleyebilmenize imkan vermektedir.



Yazılım ses dosyalarınızı toplu biçimde dönüştürebilme, Windows Gezgini ile tam uyumluluk içerisinde çalışabilme, internet üzerinden ek çözücü paketlerini indirip yazılıma ilave etme ve bu sayede dönüştürme yapılabilen ses biçimlerini arttırabilme özelliklerine sahiptir. Tam Windows Gezgini uyumu; sağ tıklama menüsüne dönüştürme ve ID etiket düzenleme kısa yollarını sağlayarak yazılımı oldukça kullanılabilir hale getirmektedir. Ses biçimlerinin kalite ayarlarını yapma, istenilen hız düzeyinde bir başka biçime dönüştürme, ses şiddetini ayarlayabilme ve daha birçok ek özellikleri ile dBpoweramp Music Converter yazılımı ne denli kaliteli, kullanılabilir bir uygulama olduğunu ortaya koymaktadır.



Yazılımın Windows Vista desteği de bulunmaktadır.



Yazılımın Genel Özellikleri


Ses CD'lerini işleyerek dijital ortama aktarabilme (güvenli, hızlı, tam işleme)


Ses biçimlerini dönüştürme, ID etiketlerini saklama


Windows Gezgini ile bütünleşme: ses bilgisi ipuçları ve sütunları


DSP Efektlerine destek


ID etiketlerini düzenleme

http://rapidshare.com/files/25443426/zdamc121.zip.html

winanptan dinlediğiniz şarkıların sözlerini görün !



Leo Lyrics adlı bu müthiş winamp eklentisi sayesinde dinlediğiniz şarkıları söyleyebileceksiniz boyutu oldukça düşüktür kurulurken winamp kapalı olmalı şarkıyı açtığınızda otomatik arar bulur ve şarkı sözlerini gösterir...

İşte Link : http://rapidshare.com/files/78521081/LeosLyricsPlugin5V1.2.exe.html

Ses Değiştirme Programı

28 Ocak 2008 Pazartesi

Bu programla baya eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. program
sizin sesinizi ister daha kalın ister tam bir bayan gibi çıkarmanızı sağlıyor.


Önemli Not:
Kurulumda isim ve mail adresi gibi şeyler istiyor.Dosyayı açtığınızda içinde göreceksiniz txt dosyasının içinde yazıyor bilgiler.

Download:
http://rapidshare.com/files/14053547/AV.VCS.3.0.zip.html

Any Video Converter Pro 2.5.6



Any Video Converter Pro 2.5.6 | 16,2 MB
Any Video Converter Pro herhangi bir videonuzu hızlı, etkin ve videonun kalitesini düşürmeden cevirebilir. Özellikle DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI to MPEG-4 fotmatındaki videoları rahatlıkla istediğiniz formata cevirebilirsiniz.

Any Video Converter Pro. is a professional video converter which can convert video files from various formats with fast converting speed and excellent video quality . It can convert almost all video formats including DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI to MPEG-4 movie format for iPod/PSP or other portable video device, MP4 player or smart phone. It also supports any user defined video file formats as the output. It has an unmatchable speed and high quality. Any Video Converter Pro. makes it easy for anyone to enjoy the any format video with your iPod, PSP, mobile phone or MP4 player.
Any Video Converter Pro. makes batch file conversion simple. Create a batch list of any different formats and convert them all to a single selected format. The converted files will be saved to a pre-selected directory folder and the original files will remain untouched.

Download Link:
http://rapidshare.com/files/86694530/any-video-converter.rar

XP Smoker Pro 5.4 - sistem hızlandırma yazılımı



XP Smoker Pro 5.4 | 4,52 MB
XP Smoker Pro kullanışlı bir sistem hızlandırma yazılımıdır. Yazılım Windows Kayıt Defteri ayarlarında çeşitli değişiklikler yapmanıza izin vermektedir.

Download:
http://rapidshare.com/files/86453230/xpspro.rar

Picture Collage Maker 1.7.8



Picture Collage Maker 1.7.8 | 15,6 MB
Picture Collage Maker 1.7.7.991 | 15.76 MB
Collage Maker, dijital kupür albümü ve foto kolaj programıdır. Kupür albümlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde oluşturma ve basmanıza imkan sağlar. Kompozisyonlarla işinizi otomatik yapar ve efektler, arkaplan, küçük resim, çerçeve ve kenarlıklarla fotoğraflarınızın görünümünü iyileştirir

Download:
http://rapidshare.com/files/86445625/PictuageMaker.rar

CyberMotion 3D Designer v12.2.5.5



CyberMotion 3D Designer v12.2.5.5 | 43.8 Mb
CyberMotion 3D-Designer adında da anlaşılabileceği gibi 3 boyut grafik programıdır. Modelleme, animasyon ve kaplama (render) özelliklerine sahiptir. Piyasadaki birçok 3 boyut modelleme yazılımının sunduğu temel işlevlerin dışında ek özellikler barındırmaktadır.

Öncelikle CyberMotion 3D-Designer kullanıcı arabirimi olarak ek bir görünüme ya da özelliğe sahip değil. Piyasadaki bilindik 3 boyut modelleme yazılımlarıyla hemen hemen aynı görüntüde, bu kategorideki yazılımlar konusunda az çok bilgi sahibi olan herkesin kolaylıkla uyum sağlayabileceği türden. Araç çubuklarında yer alan simgeler gayet anlaşılır, bir açıklamaya gerek kalmadan komutların ne işe yaradığı görüntülerinden kolaylıkla anlaşılabilir.

Download:
http://rapidshare.com/files/86155049/CyberMotion_3D_Designer_v12.2.5.5.rar

SafeHouse Professional Edition 3.00.083 - Güvenlik sistemi



SafeHouse Professional Edition 3.00.083 | 12,9 MB
Değişik şifreleme sistemlerini beraber kullanan bir güvenlik sistemi

Download:
http://rapidshare.com/files/85987650/SafeHouseProfes.rar

Ashampoo ClipFinder 1.31



Ashampoo ClipFinder 1.31
Size: 2.59 MB

YouTube, VideU, MyVideo & ClipFish gibi popüler video sitelerinden aradığınız videoları anında bulun, izleyin ve tek tıklama ile bilgisayarınıza indirin.

Özellikler:

Bir anahtar kelime ile çevrimiçi videoları arar
YouTube, MyVideo, ClipFish, MySpace, Sevenload, Metacafe and videU gibi popüler video sitelerini destekler
Programın kendi penceresinde videoları önizleme imkanı sunar
Videoların isimlerini, uzunluklarını ve değerini gösterebilme
Ashampoo ClipFinder videoları doğrudan oynatır
Videoları FLV formatında yerel diskinize kaydedebilme
Favori videolarınız bir anda favori dosyalarınız arasına girer
Kabuklarla görünüm değiştirebilme

Download










http://rapidshare.com/files/86461744/ashampoo_clipfinder_131.zip

NetSetMan



Dizüstüyle birçok farklı ağa bağlananlardansanız,bu programı çok seveceksiniz.NetSetMan ile beş adade kadar W-LAN profili düzenleyebilirsiniz:Mesela işyeri ev yada hareketli halinde..

Her bir prpfil sadece çift tıklayarak etkinleştirebiliyorsunuz,böylece yeni bir ağ için elle ayar yapmanıza gerek kalmıyor.Yazılım her profil için IP adresi,alt ağ maskesi,varsayılan ağ geçidi,bilgisayara adı ve çalışma grubu gibi girişleri düzenliyor.Bütün ayarlar harici bir dosyaya (settings.ini) kaydediliyor.bu sayede programı güncellemek,güvenliği arttırmak ya da başka profiller eklemek son derece kolaylaşmış.

Download:
http://www.netsetman.com/dl/netsetman.exe

Virtual Modem



Virtual modem görevi bakımından zengin özelliklere sahip bir program.u program.Bu program ile girmek istediğiniz siteye internete bağlanmadan direk girebiliyorsunuz.Ancak programın eksisi bağlantıda telefon ücreti alınması.Ayrıca modem ve telefon hattı gerekiyor. Lisanslı sürümünü satın almak isterseniz fiyatı 199.95$(2 lisans).Deneme sürümü olduğu için en fazla 2 sanal modem oluşturabiliyorsunuz.

Download:
http://www.fabulatech.com/virtual-modem.zip

Active Ports



İnternettesiniz ve hangi portlarınızın açık oldugunu bilmiyorsunuz.Hemen bunu indirerek portlarınızı izleyin…



Download:
http://www.protect-me.com/download/portslock.zip

NEWT Freeware v1.0



NEWT’i kullanarak ağınızdaki tüm bilgisayarların IP adresi, işletim sistemi, çalışma grubunu gibi bilgilerini öğrenebilirsiniz. Uygulama tüm çalışma gruplarına erişerek bu grupları kullanan bilgisayarları bulabilir. Elde edilen bilgiler ekranda Excel tablosuna benzer bir şekilde raporlanır. Dilerseniz bu raporları HTML veya metin dosyası olarak kaydedebilirsiniz. NEWT ‘ in erişim hakkı tanınan makineleri uzaktan tekrar başlatma, yüklü bulunan servis paketlerini listeleme gibi gelişmiş yetenekleri de mevcut. Uygulamanın web sitesinden daha detaylı bir versiyonunu da indirebilirsiniz.



Download:
http://www.komododigital.com/Newt/newt.zip

Advanced Port Scanner 1.3



Advanced Port Scanner küçük, hızlı ve sağlam olup, Win32 platformunda port taraması olarak kullanımı kolaydır. Çoklu kanal tekniğini kullanır, böylece hızlı makinelerde portları çok hızlı bir şekilde tarayabilirsiniz. Ayrıca, ortak portlar için tanımlamalar içerir ve önceden tanımlanmış port aralıklarında taramalar yapabilir.

Yeni versiyonda yeni arayüz kullanılmıştır. Programın kullanımı oldukça kolaydır. Ücretsiz ve küçük bir araç olması sonucu açık port arayan ofis çalışanlarının rahatlıkla kullanıp buldukları portlardan internete bağlanmalarını sağlayacak büyük işlevleri olan bir programdır.

Download:
http://www.radmin.com.tr/download/pscan13.exe

Anti-Hijacker 1.2



İnternet Explorer ‘ın durmadan değişen anasayfasından şikayetçi misiniz ?Spyware gibi zararlı yazılımlar durmadan sizin anasayfanızı değiştirmeye çalışırlar. Anti-Hijacker arka planda kusursuzca çalışarak onların bu tür saldırılarını önlerler. Durmadan anasayfa değişiminden kurtulacaksınız. Programın güvenilirliğini kendi içerisinde test edebilirsiniz. Programda test tuşuna basarak anasayfayı değişmeyi başlatınız. Başlar başlamaz program uyarı verecektir. Buda programın ne kadar sağlam çalıştığının göstergesidir.



Programın Başlıca Özellikleri ;

Anasayfanızın zararlı yazılımlarca değişilmesini önler.
Bilgisayarınızı reklam yazılımlarında korur.
Varsayılan tarayıcı ayarlarınızın zararlı yazılımlar(adware, spyware, trojans, hijackers) tarafından değiştirilmesini önler.
Download:
http://www.dummysoftware.com/AntiHijackSetup.exe

Yassak v9.0



Yassak v9.0
; bilgisayarınızdan uygunsuz içerikli (pornografik) sitelere girilmesini engeller.

Zararlı içerik taşıyan sitelere karşı bilgisayarınızı korur.

Yassak Programı Internet üzerinden online adres güncellemesi yaparak, yeni açılan Internet sitelerine karşı da, sizi ve bilgisayarınızı korur.

Bilgisayarınızın Internete gireceği saatleri belirleyebilirsiniz. Msn, Chat, Internet Oyunları gibi uygulamalara zaman kısıtlaması getirebilirsiniz.

Ağ ortamında çalışan sistemler için Ana Makine Programı ile terminal programları kontrol edebilirsiniz.



--------------------------------------------------------------------------------


Yassak V8.0 Özellikleri

Girilen Adresler : Ziyaret edilmiş olan Internet adreslerinin listesini saat ve tarih belirterek görüntülemenizi sağlar.

Temiz Adres Listesi : Güvenilir olduğunu düşündüğünüz ve filtre uygulanmasını istemediğiniz adresi tanımlamanızı ve bu adreslerdeki filtre uygulamasını devre dışı bırakmanızı sağlar.

Yassak Adres Listesi : Uygunsuz veya güvensiz olduğunu düşündüğünüz, bilgisayarınızdan girilmesini istemediğiniz adresleri tanımlamanızı sağlar. Yassak Programının mevcut yasaklı adres listesi burada gösterilmez. Bu menü sadece kullanıcının belirlediği yasak adreslerin kontrolünü sağlar.

Yassak Kelime Listesi : Ziyaret edilen Internet adreslerinin içeriğinde aranması ve bulunduğu taktirde görüntülenmesinin engellenmesi istenen kelimelerin listesinin tutulduğu yerdir.Buraya tanımlanmış olan kelimeler sayfaların içeriğinde aranır ve bulunduğu taktirde görüntülenmesi engellenir. Buraya girilecek kelimeler çok dikkatli seçilmeli ve kapatılması gerekli olmayan Internet adreslerinin de filtrelenmesine sebebiyet verilmemelidir.

Zamanlama : Bilgisayarınızdan Internet erişimine müsaade edilecek saatlere sınırlama getirmenizi veya bazı Internet uygulamalarının tanımlanan saatler arasında çalıştırılmasına müsaade edilmemesini sağlar.



Girilen Adresler
Girilmiş olan internet adresleri günlük olarak kaydedilir.
Bu adresler, filtre uygulanan ve uygulanmayan adresler olarak görüntülenir.
Tarih bilgisi girilerek geçmiş tarihli ziyaret raporu alınabilir.
Adres üzerinde sağ tuş ile adresin temiz yada yasaklı adres listesine eklenmesi sağlanır.

Adres ve Kelime Listeleri
Yassak Programında, programın kendi adres listesi görüntülenmez. Kullanıcı dilerse yasaklamak istediği yada filtre uygulanmasını istemediği adresleri Yassak Adres Listesi yada Temiz Adres Listesi başlığı altına ekleyerek kendi listelerini oluşturabilir.

Yassak Kelime Listesi’ne eklenen kelimeler sayfaların tanımlama bilgileri kısmında aranarak filtre uygulanmasını sağlamaktadır. Buraya eklenen kelimelerden iki tanesinin sayfa içeriğinde geçmesi durumunda sayfanın görüntülenmesi engellenecektir.

Print Screen (Ekran Görüntüsü Kaydetme)
Ekran görüntüsü, belli dakika aralıklarıyla sizin belirmiş olduğunuz bir klasöre kaydedilmektedir. Böylece siz bilgisayarınızın başında değilken bilgisayarınızda neler yapıldığını bilmenize olanak tanımaktadır.

Internet Zamanlama (Msn Messenger Kapatma)
Belirlemiş olduğunuz gün ve saatlerde, programa belirmiş olduğunuz uygulamaların çalışmasını engellemeye olanak sağlamaktadır. Messenger kullanımını ve bilgisayarınızın internet yada ağ üzerinden haberleşmesini sağlayan local portların kontrolünü de sağlamaktadır.



Program İçin Gerekli Şifreyi Üretici Firma Adresinden Edinebilirsiniz …

Download:
http://www.yassak.com/yuklev90/yassakV90.exe

Spyware Terminator



Spyware Terminator sahip olduğu gerçek zamanlı koruma, HIPS ve antivirus özellikleriyle, spyware, adware, torjanlar, keyloggerlar, başlangıç sayfası otostopçuları, malware gibi kötü niyetli yazılımlara karşı sizi korurken hatta Look2Me, BetterInternet, VX2 ve CWS gibi tehlikeli internet tehditlerine karşı bilgisayarınızı temiz tutarken kolay kullanımı ve minumum bilgisayar kaynağı ihtiyacı ile en hızlı taramaları gerçekleştirerek sizleri internet ortamından bulaşabilecek olası tüm zararlara karşı koruyor.

Tamamen Ücretsiz Gerçek Zamanlı Koruma
Gerçek zamanlı koruma içeren Spyware Terminator basic version diğer Spyware programlarına göre ücretsiz olmasıyla dikkat çekiyor. Spyware, adware, trojan, keylogger veya internette web sayfalarındaki otostopçu tehtidlerine karşı tam anlamda bir koruma sağlıyıcaksınız ve diğer malwarelere karşı.

Güvenli Karantina
Tarama sırasında bulunan tüm şüpheli dosyalar Karantina altına alınıyor. Spware Terminator karantinaya aldığı bu dosyaların artık bilgisayarınıza zarar vermemesi için gerekli korumayı sağlıyor. Daha sonra bilgisayarınızdan kaldırıp kaldırmıcağınıza karar verip kendi isteğiniz doğrultusunda sisteminizden bu dosyaları kaldırabiliyorsunuz.

Kullanması Çok Kolay
Spyware Terminator sizlere tüm seviyedeki spywareleri bulmanıza ve silmenize olanak tanıyor. Eğerki bir programı yanlışlıkla kaldırırsanız geri getirme seçeneğide bulunuyor.

Manual ve Belirlenmiş Tarama
Bilgisayarınızı isteğiniz doğrultusunda istediğiniz zaman taratabilirsiniz veya daha derin ve detaylı taramalar için bilgisayarınızda bir tarih belirliyebilirsiniz. Arka planda çalışabilen tarama işlemi sırasında aynı anda yaptığınız diğer işlerden kendinizi alıkoymadan rahatlıkla bilgisayarı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Otomatik Güncellemeler ve Yüklemeler
Spyware Terminator isterseniz otomatik güncellemelere ayarlanabilir bir programdır. En güncel ve etkili korumayı yapmak için programınızı güncellemeniz gerekmektedir.

Download:
http://dnl.spywareterminator.com/Dnl/config/298/SpywareTerminatorSetup.exe

FlashClean 3.2



FlashClean ile bilgisayarınızdaki internetle alakalı olan bütün içeriği silebilirsiniz.Kayıt dosyalarını,çerezleri,boş dosya uzantılarını ve daha birçok sisteminizde yer kaplayan sistem dosyalarını rahatlıkla silebilir bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.




Yazılımın özellikleri;

Windows’tan, internet tarayıcısından ve uygulamalardan kalan internet atıklarını temizleme.
Silme işlemi bittikten sonra test etme.
Takvimle planlayarak sitenilen gün ve saatte silim işlemini gerçekleştirme.
Basit ve etkili arayüz Belirlediğiniz çerezler için koruma Temizlik işlemini arkaplanda yapabilme.
Belirlenen dosyaları ve kayıt girişlerini silmek için özelleştirilebilir yapı Eklentilerle zenginletirilebilme .
Hafıza etkilemesi ve kendi kendini kaldırma yeteneği.
Download:
http://www.surprisesoft.com/down/fcSetup.exe

PC Tools Firewall Plus 2.0



Pc Tools Firewall Plus bilgisayarınızı dışarıdan gelebilecek tüm saldırı ve tehlikelere karşı koruyarak interneti sizin için daha güvenli kılar.



Üstün güvenlik ağı ve gelişmiş güvenlik duvarı filtrelemesi sayesinde trojan, truva, solucan, hack saldırıları vs. tehlikelere karşı anında karşı koyarak zararlı etkenlerin bilgisayarınıza sızmasını engeller.

İnternet kullanımının hızla yayıldığı şu günlerde, internet tuzaklarının da hızla yayılması bizi çeşitli tehlikelerle karşı karşıya bırakmaktadır, tüm bu tehlikelerden korunmak ve bilgisayarımızın daima güvende kalmasını sağlamak için bu tür programlara ihtiyaç duyulmaktadır.

PC Tools Firewall, ister amatör olsun ister profesyonel tüm kullanıcılara hitap etmekte ve kolay kullanımlar sağlamaktadır.

Program Vista desteklidir ve tamamen ücretsizdir.

Download:
http://www.pctools.com/mirror/fwinstall.exe

Panda Internet Security 2008



Panda Internet Security 2008 - Yeni
İnternette güven içinde dolaşın…
Tüm tipteki virüsleri belirler ve siler. PC’nizi spyware’lerden uzak tutar.

Yeni Panda Internet Security 2008 ile tüm internet aktivitelerinizi güven içinde yapın. Tam koruma sistemi ile aile boyu tüm internet erişiminizi güvence altına alın. Pc’nize sızmaya çalışan zararlı yazılımlara karşı kendinizi koruyun.

Özellikler:

- Antivirus özelliği
- AntiSpyware özelliği
- AntiPhishing özelliği
- AntiRootkit özelliği
- Profesyonel Sistem taraması
- TruPrevent özelliği
- Firewall (Güvenlik Duvarı)
- Kimlik koruması
- Yedekleme
- Ebeveyn kontrolü
- AntiSpam filtresi

Yeni! Otomatik yedekleme sistemi (backup)
Yanlışlıkla veya hasar ile gelen veri kaybını engelleyin
Önemli dökümanlarınızı kaybetmenizin geri dönüşü yoktur. Bu bilgileri Pc’nizde saklarsınız. Ancak Pc’nize bir saldırı olduğu zaman bu bilgiler silinebilir veya elinizden alınabilir. Bu sebeple verilerinizi dosyalarınızı önemli kişisel bilgilerinizi korumak için yedeklemeniz gerekmektedir. Profesyonel bilgisayar kullanıcıları bilgisayar ve internetin her zaman için sınırlarını zorladıkları için elde ettikleri eski verileri en rahat yedekleme yolu ile korumaktadırlar. Yedekleme olmadan bir bilgisayar kullanıcı Pc’nin çökmesi ile birlikte oldukça önemli bir kayba uğrar. Ancak verilerinizi bilgilerinizi dosyalarınızı Panda Internet Security 2008 ile yedeklediğiniz zaman bu kaybınızı en az hasar ile atlatmış olursunuz. Kolayca ve rahatlıkla dosyalarınızı yedekleyin!

Panda Kimlik Koruması
Kişisel bilgilerinizi koruyun
Ne zaman online olarak bir banka işlemi yada bir alışveriş işlemi yaparsanız o zaman kişisel bilgilerinizi teyit etmeniz gerekmektedir. Bunun için kredi kartı numaralanızı hesap numaralarınızı internet ortamında girmeniz gerekmektedir. Dolayısı ile oldukça yüksek seviyede korumaya ihtiyacınız vardır. Panda Internet Security 2008, size bu kimlik korumasını sunar. Ne zaman bilgilerinizin bilgisayar dışına çıkarıldığını algılar ve sizi bu konuda uyarır. Kimsenin kişisel bilgi ve hesaplarınıza erişmesine izin vermeyin!

Ebeveyn Kontrolü
Onaylanmayan web sitelerine girişleri engelleyin
Çocuklarınızın izin vermediğiniz zararlı içeriğe sahip sitelere girmeleri konusunda endişeleriniz bulunuyorsa bu endişelerinizi Panda Internet Security 2008 ile giderebilirsiniz. Ebeveyn Kontrolü uygulaması sayesinde çocuklarınızın hangi sitelere girip giremeyeceğini siz belirleyebilirsiniz. Böylece internetin zararlı yönlerinden ailenizi korumuş olursunuz. Çalışanlarınız için de istemediğiniz siteleri engelleme yoluna gidebilirsiniz. İnternetin nasıl kullanılacağını siz belirleyin!

Yeni Özellik! Online Tarama
TotalScan Pro ile PC’niz için daha derin taramalar
Yeni Panda TotalScan Pro ile periyodik olarak sistem taraması yapabilme olanağına sahip olma imkanı bulunuyor. Geçmişteki zararlı girişleri kayıt edip bunları yeniden girmeye çalıştıkları anda da etkisiz hale getirerek arama sürelerini kısaltmayı da başarıyor. Her zaman için en tehlikeli girişler için tetikte!

Yeni Jenerasyon AntiVirus
Otomatik olarak tüm virüs tiplerini belirler ve etkisiz hale getirir
Eğer bir harddiskiniz kaybolduysa, eğer bilgisayarınız başlatılırken bir hata çıkıyorsa, veya bir dosyanız kullanılamaz bir durumda ise, veya bu gibi durumlara benzer durumlar ile karşılaşılıyorsa sisteme bir virüs bulaşmış olabilir. Bu durum internette sörf yaparken, bir dosya indirmişken, bir mail eklenti dosyası açarken oluşmuş olabilir. Truva atları veya solucanlar için de aynı durum geçerlidir tabiki.
Panda Internet Security 2008 ile interneti rahatça kullanabilir, download yapabilir veya dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ve üstelik virüs, solucan veya truva atları için hiç bir endişeye kapılmanıza gerek yok. Sisteminizin hastalık kapmasını unutun!

Güçlü Anti-Spyware(AntiCasusyazılım)
Bilgisayarınızı Spyware’lerden koruyun
Bilgisayarınızın yavaşlaması, istenmeyen ve her an her yerden karşınıza çıkan açılır pop-up pencereleri, bir anda değişen sistem özellikleri… Bunlar bir spyware’in sisteme giriş yaptığının işaretleri olabilir. Gerçek tehlike ise bu casusların sizin gizli ve önemli dosyalarınıza erişmesi ve bunları çalması olacaktır. Üstelik sizin bu durumdan haberiniz bile olmayacaktır.
Panda Internet Security 2008 spyware’leri belirler ve tamamı ile sistemden siler. Ve güvenliği belirsiz olan programları da otomatik olarak veya isteğe bağlı olarak siler. detects and completely removes spyware and other annoying programs automatically. Özel dosyalarınızı güvence altına alın!

AntiPhishing
Online dolandırıcılara karşı kendinizi savunun
Bir çok email sizin online banka hesapları bilgilerinizi ele geçirmek için düzmece olarak hazırlanmıştır. Sizin bankanız tarafından gönderilmiş bir email olarak gözükecek şekilde düzenlenen bu tarz emaillar sizin banka hesaplarınıza ulaşmak için düzenlenmiştir. Bu tür tuzaklara düşmenin maliyeti oldukça pahalı şekilde sonuçlanabilir. Banka hesaplarınız elinizden gidebilir. Hesaplarınızdaki paralar bir anda çekilebilir. Panda Internet Security 2008 bu tür emailleri belirleyerek sizi uyarır.
Panda Internet Security 2008 sizi bu tür tehlikelere karşı korur. Banka ve alışverişlerinizi güven içinde yapın!

Tehlikeli web sitelerine karşı koruma
İzinsiz web sitelerine karşı kendinizi koruyun
Bir çok zararlı yazılım sertifikasız bir internet sitesine girdiğiniz zaman sisteminize sızar. Panda Internet Security 2008 tehlikeli web sitelerine karşı ve buralardan gelebilecek tehlikelere karşı her zaman tetikte. İnternette güvenle sörf yapın!

AntiRootkit
Gizli şekilde Pc’nize sızmaya çalışanları belirler
Rootkit‘ler gizli girişlerdir ve özellikle güvenlik duvarlarına farkettirmeden sisteme sızmaları ile ünlüdür. Bu girişler sistem işlemi olarak gözükürler bu sebeple belirlenmeleri oldukça zordur. Panda Internet Security 2008 ile bu sorunları dert etmenize gerek kalmaz. Yardımcı koruma sistemleri sisteminize sızmaya çalışan tüm girişleri engeller. Gizli, görünmez girişlere karşı Pc’nizi koruyun!

TruPrevent® Teknolojisi
Çifte koruma
Bazı girişler bir kaç saat içerisinde oluşur ve yayılır. Bu sırada Pc’niz bu girişlere karşı kendisini koruyabilecek güncellemeleri yapamamış olabilir. Ve böylece saldırıya açık hale gelmiş olursunuz. İşte burada devreye Panda Internet Security 2008‘in sahip olduğu TruPrevent teknolojisi devreye giriyor. Bu gelişmiş teknoloji zekice bir şekilde sisteminize girmeye çalışan yazılımı tarıyor ve anında zararlı bir yazılım olduğunu anlayıp sisteme girişini tamamen engelliyor. Yani daha size ulaşmadan virüs ortadan yok oluyor. Bunun anlamı ihtiyacınız olduğu anlarda size destek kuvvet veren bir teknolojinin her daim yanınızda olması demektir. Kimliği belirsiz girişlerden bir adım önde olun!

Kişisel Yönlendirilebilir firewall (güvenlik duvarı)
Hacker ve davetsiz misafirleri engelleyin
İnternete bağlandığınızda bir çok program Pc’nize sızmaya çalışır. Bazıları çok tehlikeli değildir ve bunları bir kaç güncelleme ile geçiştirebilirsiniz. Ancak diğerleri sizin bağlantınızı veya bilgisayar kontrolünüzü ele geçirmeye yöneliktir.
Panda Internet Security 2008 düzenlenebilen kişisel güvenlik duvarı sayesinde davetsiz misafirleri ve hackerları engeller. Bilgisayarınızı kaleye dönüştürün!

Günlük olarak yapılan güncellemeleri ile her daim tam güvenlik sunar!

İstenen en düşük Sistem özellikleri:



İşlemci: Pentium 150 MHz veya daha hızlı

RAM: 96 MB (256MB tercih edilir).

Hard disk: 230 MB boş hafıza.

İşletim sistemi: Windows Vista 32 & 64 bit, Windows XP 32 & 64 bit, Windows 2000.

Internet Explorer 6.0.

CD-ROM sürücü.

Download link:
http://acs.pandasoftware.com/marketing/promo/P08promo.exe

ZoneAlarm Internet Security Suite



ZoneAlarm Internet Security Suite 7.1

Hepsi bir arada

Üçlü Defans Firewall™
Anti-Spyware
Antivirus
Kimlik & Özel Koruma
Email Güvenliği
Web İçeriği filtreleme
Anti-Phishing Koruma
Spam Engelleyici İnternete bağlı PC’lerin üzerinde günümüzün saldırgan solucanlarına, Truva atlarına ve hacker’lara karşı koruma sağlayan bir virüs yazılımı ve güvenlik duvarı artık zorunlu bileşenler halini aldı. Şimdiye kadar genellikle iki program kurulmak zorundaydı. Hem güvenlik duvarı hem de virüs koruma arayan kullanıcı, genellikle farklı teknolojiler kullanan üreticilerin yazılımlarını birleştirince sorun yaşayabiliyordu. Yeni ZoneAlarm 5 ise bu karışıklığa son veriyor. Öncelikle ZoneAlarm’ın popüler güvenlik duvarı yine bedava geliyor. Security Suite sürümü daha gelişmiş özelliklerle kullanıcılardan ücret talep ederken (Yaklaşık 60 Euro) yeni antivirüslü ZoneAlarm’a (Yaklaşık 20 Euro) Computer Associates’in antivirüs teknolojisi entegre edilmiş bulunuyor. Ancak güzel olan, gerek güvenlik duvarının gerekse virüslere karşı koruma yazılımının (Suite sürümüne bir de çocuk güvenliği sistemi eklenmiş) aynı program arayüzü altında çalışıyor ve kontrol ediliyor olması.


Artık neredeyse her yazılım üreticisi Internet Security Suite denilen programlar sunuyor. Bu programlara virüsler, hacker’lar ve spam için de tek tek koruma sistemleri eklenmiş oluyor ama bu yapılanma kullanıcının aklını karıştırabiliyor: Çünkü kullanıcı güvenlik duvarını durdurmak, bir virüs tarama işlemi başlatmak ya da spam için filtre ayarlarını değiştirmek için arayüzleri kısmen birbirine benzeyen ayrı modüller çağırmak zorunda kalıyor. Sıklıkla her bir modülde özel bir kullanım konsepti öğrenilmek zorunda kalınıyor. Yani bu Security Suite’lerle konfor satın alınmıyor, yalnızca paradan tasarruf ediliyor.

ZoneAlarm, dünyanın en popüler güvenlik duvarı (firewall) yazılımıdır. ZoneAlarm, internette güvenliğinizden sorumludur. Ziyaret ettiğiniz web sitelerini, kullandığınız programları ve internet trafiğini her zaman denetler. MSN Messenger, ICQ, Internet Explorer vb. programları açtığınızda ZoneAlarm programların erişmek istedikleri IP adresi ve portu size bildirir. Akabinde karşınıza Allow veya Deny seçeneklerinden birisini seçmeniz gerekmektedir. “Allow” seçeneği programın/uygulamanın çalışmasına izin verirken, “Deny” seçeneği programın/uygulamanın çalışmasını engeller. Korsan (hacker) saldırılarından sizi koruyan ZoneAlarm, saldırı yapanın IP adresini ve portunu size bildirir. Programda, çerez (cookie) kontrolü de mevcuttur. Programın sihirbazı ve adım adım işlem yapabilme kullanımını kolaylaştırıyor. Çevrimiçi koruma sağlayan en iyi program olan ZoneAlarm’ı mutlaka denemelisiniz.


Uyumlu Anlık Mesajlaşma Programları:

MSN 6.2.0205 veya daha yükseği
Windows Messenger 4.7.0.2009 veya daha yükseği
Yahoo! IM 5.5.1226 veya daha yükseği
Yahoo! Japan IM* 5.1.0.1095 veya daha yükseği
AOL IM 5.2.3292 veya daha yükseği
ICQ Pro 2003b veya daha yükseği
ICQ Lite 5.0 veya daha yükseği
Trillian (/MSN/YIM/AIM/ICQ) 0.74i veya daha yükseği
Trillian Pro (/MSN/YIM/AIM/ICQ) 1.0 veya daha yükseği
GAIM (/MSN/YIM/AIM/ICQ) 0.74 veya daha yükseği
Miranda (MSN/YIM/ICQ) 0.3.2 veya daha yükseği
Sürüm : 7.1

Önemli! Programı indirdiğinizde biraz şaşırabilirsiniz. Çünkü ZoneAlarm küçük bir program yardımı ile güvenli yollardan download ediliyor. Yani bizden 201 Kb’lık programı indirdiğiniz zaman işletim sistemini seçiyorsunuz ve sonra programı download etmeye başlıyorsunuz…


Programı indirmek için ZoneAlarm’ın kendi özel downloader’ını kullanmanız gerekiyor. Bu downloader’ı sitemizden tedarik edebilir ve ardından bu downloader’ı açarak programı yükleyebilirsiniz…

Download:
http://download.zonealarm.com/bin/free/1043_zl/zasuiteSetup_en.exe

ZoneAlarm Pro



ZoneAlarm Pro 7.0

Dünyaca ünlü güvenlik şirketi Zone Labs tarafından üretilen ve kısa sürede bilgisayar kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelen ZoneAlarm Pro, tüm internet güvenliğinizi tek başına karşılar ve size güvenli bir internet ortamı sağlar.

Bilgisayarınıza girmeye çalışan her türlü zararlı yazılımlara ve her türlü hack vs. girişimlere anında karşı koyar ve sizi çeşitli tuzaklardan korur. Ayrıca internet ortamındaki çeşitli pop-up (açılır pencere) leri ve web sitelerinde ki spam’ları engeller.



Bilgisayarınızı yüksek koruma altında tutan programın güvenlik modülleri;

Üstün güvenlik sağlayan Güvenlik Duvarı

Bilgi hırsızlığına karşı ekstra koruma

E-mail güvenliği (zararlı e-postaları önler)

Trojen içeren zararlı yazılımları bulma ve silme


Uyumlu Anlık Mesajlaşma Programları:

MSN 6.2.0205 veya daha yükseği
Windows Messenger 4.7.0.2009 veya daha yükseği
Yahoo! IM 5.5.1226 veya daha yükseği
Yahoo! Japan IM* 5.1.0.1095 veya daha yükseği
AOL IM 5.2.3292 veya daha yükseği
ICQ Pro 2003b veya daha yükseği
ICQ Lite 5.0 veya daha yükseği
Trillian (/MSN/YIM/AIM/ICQ) 0.74i veya daha yükseği
Trillian Pro (/MSN/YIM/AIM/ICQ) 1.0 veya daha yükseği
GAIM (/MSN/YIM/AIM/ICQ) 0.74 veya daha yükseği
Miranda (MSN/YIM/ICQ) 0.3.2 veya daha yükseği
Download:
http://download.zonelabs.com/bin/free/1043_zl/zapSetup_70_362_000_en.exe

Internet Security Manager 2.3



Internet Security Manager programı kullanmış olduğunuz Web tarayıcınıza entegre olarak çalışır ve hat safada güvenlik sağlar. Yazılım yalnızca güvenlik değil ayrıca tarayıcı ve çerezlerinizin de ayarlarını yapmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca tarayıcınıza listelemiş olduğunuz favori sitelerinizin listesini düzenleyebilirsiniz.



Toolbar ayarlarını ve stilini değiştirip zevkinize göre değiştirebilmeniz mümkün. Bir diğer dikkat çekici ve güzel özellği ise internette sıkça karşılaşılan ve son derece rahatsız edidi pop-up’lardan sizi koruması ve engellemesi. Yani Internet Security Manager ile internette güvenlik ve rahatlık seviyeniz son derece artacak.

Download:
http://www.rayslab.com/isman.exe

Proxy+ v3.0



Proxy+, LAN’dan internet erişimi paylaştırmak üzere tasarlanmış proxy ve posta sunucusudur.



Genel Özellikler:

Gelen mesajlar için ileri düzeyde tarama
Web sayfalarının yüksek düzeyli saklanması
İnternet ağı üzerinden aktarma yapabilme ve irtibat kurma
Güvenlik duvarı servisi
Diske gizleme
Raporlama desteği
Mail servisi ve güvenliği
Ağ sınırlaması ve güvenliği
Kullanıcı dostu yardım menüleri ve kullanım kolaylığı
Download:
http://proxyplus.czech.net/install/pplus300_264us.exe

Hide The IP 2.1.1



Hide The IP adından da anlaşılacağı gibi internet üzerinde gezerken gerçek adresinizi gizlemek ve değiştirmek için kullanabileceğiniz bir ip gizleme programı. Yazılım size her programı aktif ettiğinizde yeni proxy sunucunuzu belirleyecek. Programın amacı internette gezerken iz bırakmamanız ve aynı zamanda web sitelerinin kullanıcılarının ülkelerine göre yaptığı değişiklikleri bypass etme işinede yarıyor.

IP adresinizi saklayarak aynı zamanda sizin ilgilendiğini siteleri izleyerek beğenize göre size gönderilen spamlardanda korunuyorsunuz. Web tabanlı e-posta kullanarak isimsiz e-postlarda yollayabilecek ve internet üzerinde istediğiniz her panoya gerçek IP adresinizi gizleyerek mesajlar atabileceksiniz.



Versiyon 2.1.1 ile birlikte Firefox desteği geliyor ve Firefox kullanırken IP değişikliğini dinamik bir şekilde yapabiliyorsunuz. Windows Vista uyumuda bu sürümde sağlanmış bulunuyor.

Download:
http://www.hide-the-ip.com/download/HideTheIPSetup.exe

Auto Shutdown



ÜRETİCİNİN AÇIKLAMASI:

Uyuyacağınız zaman müzik dinlemek ve bir süre sonra da bilgisayarın kendi kendine kapanmasını mı istiyorsunuz? İşte bu küçük yazılımla zaman ayarlı oturumu kapatma, yeniden başlatma veya bilgisayarı kapatma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.


Download:
http://www.zaferaltun.com/download/AutoShutdown.zip

Advanced, Phonebook, 1.70



Kişilerin bilgilerini tam anlamı ile girebileceginiz tam ismi, ikinci ismi, ev telefonu, iş telefonu, cep telefonu, e-mail adresi, msn adresi, icq adresi, aol adresi gibi bir çok bilgiyi girebiliriniz.

Aynı zamanda katagorilere ayırıp ayrı ayri veya hepsini birlikte girebilme özelliğine sahiptir.



Download:
http://www.abaiko.com/download/advanced-phonebook.exe

Custom Addressbook



Custom Adressbook, tam teşekküllü bir adres defteri programıdır.

Bu program ile çevrenizdeki kişilerin, arkadaşlarınızın, kısaca dilediğiniz kişinin telefon, ev adresi, iş adresi, e-postası, web adresi ve ikamet ettiği şehir ve ülke bilgilerine kadar hepsini düzenli bir şekilde kayıt altına alabileceksiiz.

Kişisel bilgilerini tuttuğunuz kişilerin adres vs. bilgileri dışında, sizin tarafınızdan yazılabilen özel notlar da ekleme imkanına sahipsiniz.

Üstelik tüm bu bilgi ve notları da yazıcınızdan çıkartabilme imkanına sahipsiniz.

Download:
http://www.freebyte.com/download/addressbook.zip

UK Kalender



UK Kalender kullanışlı bir takvim ve ajanda uygulaması. Tarih destekli bir yapılacaklar listesi sunan uygulama, tıpkı diğer ajanda uygulamalarında olduğu gibi günlük, haftalık, aylık ve yıllık görünümler sunuyor. Bu sayede istediğiniz bir tarihe kolayca atlayarak hatırlatma koyabilir, tekrarlanan alarmlar oluşturabilirsiniz. UK kalnder’in çeşitli ajanda görünümlerini HTML veya CSV formatında kaydetme özelliği de bulunuyor.

UK Kalender’in yapabildikleri:

Otomatik kaydetme: ADatabasedeki tüm değişiklikler anında diske kaydediliyor ve her program başlangıcında bilgileriniz bir backup kopyasıyla yedekleniyor.
Limitsiz Geri Al(Undo) ve Tekrar Yap(Redo) seçeneği: Çoğu yapılan değişiklik geri alınabilir veya tekrar ileriye gidilebilir.
System tray olarak Minimize edebilirsiniz: “UK’s Kalender” sysytem tray olarak sistem saatinin hemen yanındaki alana küçültülebiliyor.
Ağ desteği:
“UK’s Kalender” paylaşılmış görev dosyası olarak bütün ağ kullanıcılarının olayları girebileceği bir takvim ajanda alanı oluşturabiliyor. Bu özelliği kullanmak için özel olarak hazırlanmış server yazılımınında kurulması gerekiyor. Artık aynı ağı paylaştığınız insanlarla görev paylaşımını ve ajandanızı birlikte tutabiliceksiniz. Erişebilirlik seçenekleriylede ajandanızı özelleştirebiliceksiniz.
Tekrarlanan olaylar: Tekrarlanan etkinlikler veya randevular için birden falza giriş yapmanıza sebep olucak sonuçlar çıkabilir. Ama Repeating events seçenği ile saatlik günlük aylık veya her 13üncü cumadaki olayları otomatik olarak ayarlıyabiliceksiniz.
Kategoriler özel tanımlamalar ve daha bir çok özellikle UK Kalender bir ajanda ve takvimden beklediğiniz herşeyi ve daha fazlasını size bilgisayar ortamında sağlıyor.

Download:
http://www.8ung.at/ukrebs/download/Setup.exe

Rüya Günlüğü



Üreticiden:
Hepimiz rüya görürüz ama çok azımız rüyaların kendi derinliklerimizden getirdiği mesajın ne anlama geldiğini bilebiliriz. Aslında bu garip bir çelişkiyi ortaya çıkarır: «Kendimi en iyi ben tanıyorum ama derinliklerimden gelen mesajın ne olduğunu bilemiyorum. Bunun için bir başkasının yardımına ihtiyacım var. Beni benden daha iyi tanıyan biri nerede?» Bu sorunun cevabını biraz erteleyelim ve başka bir soruya cevap vermeye çalışalım: Rüyalar gerçekten uğraşmaya değer mi? Hemen cevaplayalım: Evet, uğraşmaya değer! Peygamberimizin hadîsinde, sadık rüyalara dikkat çekildi. Kur’ân-ı Kerim’de Hz.Yusuf’a rüya tabiri ilmi verildiği beyan edildi. Psikoloji ilmi ve psikoterapi metodları, rüya üzerine kuruldu. Psikoloji ilminin kurucuları olarak bilinen Freud, Jung, kendi ekollerini rüya üzerine geliştirdiler. Kısacası rüya üzerine kafa yormak boş bir iş değil.

Peki rüyaları tabir edecek bilgiyi nasıl elde edebiliriz? Şunu her zaman vurgulamak gerekir ki, rüyalar kendi hamurumuzdandır. Kendimizi tanıdığımız kadar rüyalarımızı anlayıp tabir edebiliriz. Bunun için ilk şart da kendi hakkımızdaki bilgimizi arttırmak, yaşadıklarımız ne kadar kuru gibi görünse de kendi kişiliğimizle olan bağını aramak olsa gerek. Bağ deyince, yaşadıklarımızı, tanıdıklarımızı, rüyalarımızı da bir yere bağlamak ve bunlar üzerine düşünmek bir zaruret.

İşte Rüya Günlüğü’nün amacı da bu noktada başlıyor: Rüyalarımızı, yaşadıklarımızı ve hayatımızdaki aktörleri not ederek unutmaktan kurtarmak ve birbirleri arasındaki irtibatı ortaya çıkarmak. Bir kez bu irtibat yakalandı mı, rüyalar kendiliğinden açık olur.

Bunun için bir bilgisayar programına ne ihtiyaç var; bir defter alırım, ona yazarım diyorsanız, size şunu söyleyeyim: Defterlere kaydettiğim yaklaşık bin-binbeşyüz rüya var. Falanca kişi ile ilgili bir rüya mı gördüm, istiyorum ki, daha önce bu kişi hakkında gördüğüm rüyalara bakayım ve o rüyalarda nasıl görünmüş, bileyim. Maalesef bu da defterlerle mümkün olmuyor.

Herhalde anlaşıldı: Rüya Günlüğü, ticari bir talebi karşılamaktan z
iyade şahsi bir ihtiyaçtan doğmuştur ve paylaşılmak istenen bir yardımcıdır.
Rüya Günlüğü, Türkiye’de ve Türkçe’de başka bir benzeri olmayan bir yazılım olduğunu ve bir ilk olduğunu da belirtelim. Umarım bu çalışmamız hem rüya mevzusuna hem de bu mevzuda ortaya konulacak yazılımlara bir ilk adım ve vesile olur!

Cevabını ertelediğimiz “Beni benden daha iyi tanıyan biri nerede?” sorusuna dönersek, bunun cevabı da rüyalarımızdadır! Rüya Günlüğü’nün amacı da onu takip etmektir.

Download:
http://www.edyazilim.com/downloads/rgdemokur.exe

Modifiyeci 2.0



Modifiyeci V 2.0 Tüm Modifiye Ve Arabalara ilgi duyan Meraklılarının hoşuna gidecek bir programdır ikinci versiyon olan bu programda görsellik vede ayrıntı ön planda tutulmuştur Programda 500′e yakın araçın özelliklerini görebileceğiniz bir bölüm,karşılıklı iki aracın özelliklerini inceleme iki aracın modifiye edilerek özelliklerinin karşılaştırılması modifiye sözlük ,teknik sözlük ,tümleşik browserla modifiye sitelerini gezebilme,Modifiye hakkında herşey bölümü bu kısımda modifiye hakkında herşeyi öğrenebileceksiniz hava filtresi, nos, amortisör, müzik sitemi, yaylar ve dahası ayrıca aksesuar satış bölümünde aracınıza yapacağınız modifiyenin fiyatını öğrenebilirsiniz.

* 500′e Yakın Araç
* Araç Özellikleri Bölümü
* Sanal Drag Bölümü
* Aksesuar Fiyat Bölümü
* Görsel Özellik Katılmış Butonlar
* Daha Ayrıntılı Modifiye Bilgisi
* Modifiye Sitelerini Gezebilmeniz için Tümleşik Browser
* Teknik ve Modifiye Sözlük Bölümü
* Sürüş Taktikleri Bölümü

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/dramacydal/modifiyeci2.zip

PatternMaker v7.04



Kendi dış giyim tasarımlarınızı yapmak üzere geliştirilmiş bir yazılım. Tekstil sektöründe çalışanlar en azından ismini duymuşlardır. Kumaşlar içerisinden seçim yapıp ölçülerinizi girerek tasarımınızı tamamlayın. Tekstil sektöründe çalışanlar için çok güzel bir program.

Download:
http://www.patternstop.com/Files/v7macros/pmaker_7.exe

Adım Adım Istanbul 1.1



Adim Adim Istanbul, detayli ve arama yapilabilen Istanbul Haritasi yazilimidir. Bu yazilim ile, 150′ den fazla parçaya bölünmüs harita paftalari üzerinde 3000′ in üzerinde cadde, sokak, semt, tarihi ve turistik yerler gibi alanlari detayli olarak görebilirsiniz. Paftalar üzerinde saga-sola-yukari-asagi gezinebilir, büyültüp, küçültebilirsiniz. Paftalari birlestirilmis olarak görebilir, istediginiz paftayi inceleyebilirsiniz. Paftalarda görülen yerleri listeleyebilir, seçtiginiz cadde veya sokagi isaretlenmis olarak görebilirsiniz. Haritada arama yapabilirsiniz. Haritada yer alan bilgileri degistirebilir, yeni yerler ekleyebilirsiniz. Paftalarin yazicidan çiktisini alabilirsiniz. Harita Eski Istanbul denen alani kapsamaktadir. Kapsadigi alan sitede görülebilir

Downloand:
http://www.adertekno.com/dosya/aai.zip

Date Calculator



Date Calculator ile tarih hesaplamalarını yapabileceğinniz müthiş bir program.python dili ile yazılmış güzel bir program.örneğin 2020 yılı mayıs ayı son perşembesi günü tarihlerini hemen bulabilirsiniz.
Download:
http://liquidweather.net/date_calculator-0.1.tar.bz2

Alarmlı Sayısal Saat 2.11



Üreticinin Açıklaması:


Genel Özellikler

Türkçe dışındaki dillere de kolayca çevrilebilen bu şık program ile sisteminize yük getirmeden güncel saat ve tarihi görebilir; alarm olarak kullanabilirsiniz.

Programın alarm özelliği ile, belirlenen saatte, seçiminize bağlı olarak bilgisayarınızı kapatabilir ya da programın sesli uyarı vermesini sağlayabilirsiniz.

Alarm ve uyarı seslerini değiştirebilir; saat başlarında uyarı vermesini sağlayabilir, hanelerin rengini yeşil, mavi, kırmızı olarak değiştirebilirsiniz.

Üreticiden:Alarmlı Sayısal Saat’ın 2.11 sürümünde:
-Saati küçültüp büyültme özelliği eklendi.
-Saatin 2.00 sürümünde karşılaşılan bazı küçük hatalar giderildi.
-Hanelerin (rakamların) biçimi değiştirildi.
-Saatin İngilizce sürümü hazırlandı ve diğer dillere kolayca çevrilme özelliği eklendi.
-Özellikle NT tabanlı işletim sistemlerinde ortaya çıkan bilgisayarı kapatma sorunları giderildi!
-Sisteme yük getirmeyen, hataları düzeltilmiş ve güncel tarih eklenmiş, tümüyle yeni tasarım…
-Belirlenen saatte, seçiminize bağlı olarak bilgisayarınızı kapatma ya da sesli uyarı verme…
-Alarm ve uyarı seslerini değiştirme…
-Saat başındaki uyarı sesini kapatıp açabilme…
-Hanelerin rengini yeşil, mavi, kırmızı olarak değiştirebilme…
-Programla ilgili ayrıntılı yardım dosyası…
-Daha pek çok kullanım kolaylığı ve sorunsuz çalışma…

Download:
http://www.kuryazilim.com/files/ss20-TR.exe

Ermeni Sorunu - İddialar ve Gerçekler



Milli eğitim bakanlığının hazırladığı ermeni soykırımı sorunları ve iddalarının bulunduğu bu program fon müziği ile desteklenmiştir.

Download:
http://www.meb.gov.tr/ErmeniSorunu/ErmeniSorunu.zip

Atam İzindeyiz..!



Atam İzindeyiz..! programı Mustafa Kemal Atatürk`ü daha iyi tanımamızı sağlaması için yazılmış bir programdır..Atatürk`ün programda olan özellikleri;

> Biyografisi
> Kronojisi
> İlkeleri
> Kurduğu Kuruluşlar
> Sevdiği Şarkılar
> Spor Dalları
> Vasiyeti

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/pilot/program/atamkurulum.exe

A&G Grapher



&G Grapher 5.72Grafik modellemeleri için 2b ve 3b şeklinde grafik çizimlemesi yapan ve matematikçilerin işine yarayabilecek oldukça iyi bir program. Çizim butonunun üzerine koordinatları (örnek. y=sin(x)+3x or 5x=sin(xy)+y) çiziyorsunuz ve gerisini program hallediyor. 3B grafiklemelerinde de bir çok sistem uygulanabiliyor. Matriks değişimleri dahil bir çok özellik sunuluyor.



Ayrıca bu yaptığınız grafiklemeleri yazıcıdan da çıkartabilir ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Versiyon 5.72 hesaplamalardaki ufak hatalar düzeltilmiştir. Ve geniş ölçülerde grafikler bozulmayacaktır.

Download:
http://www.runiter.org/files/grapher.exe

Home Credit Card Manager v3.0



Aylık, günlük veya yıılık kredi kartı harcamalarınızı bu program ile düzenleyebilir ve gelecekte incalemek için kaydedebilirsiniz.

Harcamalarınızı anında kaydetmek, hesap ekstreniz geldiğinde size daha iyi bir fikir verebilir.Harcamalarınızla ekstreyi karşılaştırarak açıklarınızı saptayabilirsiniz. Ayrıca hazır araçlarla gruplar oluşturabilirsiniz ve grafiklerde ekleyebilirsiniz.Bir başka özelliği ise gizli bilgilerinizi (şifrelerinizi,kart numaralarınızı vb.) unutmamanız için kaydedebilirsiniz ve bunları şifreleyerek sadace siz görürsünüz.

Download:
http://www.homemoneymanager.com/software/HomeCCdManagerMac.zip

Matematikçiler, E-Ansiklopedi



Matematikçiler Ansiklopedisini öğrenciler, öğretmenler ve matematik meraklıları için hazırladık. Alfabetik olarak listelenmiş isimler, resimli biyografiler, ilgi duydukları matematik konuları ve çalışmaları.

Kurulum gerektirmez, istediğiniz zaman tıklayıp çalıştırabilir, gerek duymadığınızda ise sadece “çöp kutusuna” taşıyarak silebilirsiniz.

Download:
http://www.matematikaski.com/Dos/Matematikciler.exe

Beautiful Calculator v3.2.6



Windows’un klasik hesap makinası hesaplamalarınızda yeterli değilse ve daha geniş içerikli bir hesap makinası arıyorsanız bu yazılım işinizi görecektir. Hesaplamalar işinizde ve günlük yaşantınızda çok önemli yer tutuyorsa ve hesap işleriyle çok haşır neşir oluyorsanız kesinlikle Beautiful Calculator yazılımını denemelisiniz.

Beautiful Calculator şık bir skin’e sahip. Ayrıca bilimsel hesaplarda çok üstün denilebilecek nitelikte.

Download:
http://www.rayslab.com/bcalc3.exe

İnteraktif Matematik



ÜRETİCİNİN AÇIKLAMASI:

Matematik öğretmenlerinin ve matematiğe ilgi duyan öğrencilerin ilgisini çekecek güzel ve özgün bir matematik yazılımı, üstelik ücretsiz. Bu yazılımda neler bulacaksınız:

Trigonometrik fonksiyonların tanımı ve grafikleri
İkinci derece denklem çözümleri ve ikinci derece fonksiyon grafiği
Üstel ve logaritmik fonksiyonların grafikleri
Y=x2 fonksiyonunda teğet, eğim ve türev inceleme
Ve bir eğrinin altındaki alanın integral ile hesabı
Tüm bunlar hareketli ve interaktif.

Download:
http://www.interaktifmatematik.com/Downloads/InteraktifMatematik1.0.zip

4 işlem



Matematik Aşkı olarak ilköğretim deki öğrencilerimiz iin 4 işlem oyunu ürettik. Güle güle kullanın

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/aenodin/4-islem.rar

Abilities Builder Divide Whole Numbers 6.6



Abilities Builder Divide adlı Programın Yeni Sürümüdür. Bildiğiniz Gibi Hesap Makinesi Görevi Gören Programa Yeni Özellikler Eklenerek Sizlere Sunulmaktadır. Bir Kötü Özelliği Olarak Dili İngilizce. İngilizce Bilmeyenler Zorlanacaktır

Download:
http://www.tis-co.com/DW.exe

Diyetteyim Demo



Üreticinin Açıklaması:

DİYETTEYİM, 1400′den fazla besin ve bu besinlerle hazırlanan yemeklerin beslenme değerlerini analiz eden, yaş-boy-ağırlık oran ölçümlerini yapan ve bu verilere uygun diyetlerin hazırlanabildiği, sağlıklı beslenmeye yönelik bir bilgilendirme yazılımıdır.

Amaç, kullanıcıların dengeli ve sağlıklı beslenmelerine yardımcı olmak, ideal kiloya ulaşmalarında yardımcı olmaktır.

DİYETTEYİM İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ…

1400′den fazla gıdanın beslenme değerlerini görebilirsiniz. (Kalori, protein, yağ, karbonhidrat, vitamin, mineral, yağ asitleri, aminoasitler vs.)
Bu gıdalarla hazırlanmış yemeklerin beslenme değerlerini ve kalorilerini analiz edebilirsiniz.
Bu değerleri kullanarak mevcut yemek tariflerini değiştirebilir, yeni tarifler ekleyebilirsiniz.
Kendi verilerinizi girerek boy-kilo oranı, vücut kitle indeksi, vücut yağ oranı, bel-kalça indeksi, bazal metabolizma hızı, ideal kilonuz, almanız gereken kalori miktarı gibi ölçümlerinizi yapabilir, sonuçları değerlendirebilirsiniz.
Yine bu verilere göre, belirli süre ve kaloriye göre ulaşacağınız kiloyu hesaplayabilir, zayıflama-şişmanlama grafiklerinizi görebilirsiniz.
İdeal kilonuza ulaşmanız için uymanız gereken kalori hesabını yapabilir, buna uygun diyetleri görebilirsiniz.
Farklı sorgulama yöntemleri kullanarak, en uygun besinleri seçerek farklı yemek tarifleri ve diyet listeleri hazırlayabilirsiniz.
Çok sayıda konuya eklenmiş yardım dosyaları ile doğru ve dengeli beslenme ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Günlük kilo değişimlerinizi grafiksel olarak görebilir, ulaşacağınız sonuçları somutlandırabilirsiniz.
Kendi bilgilerinizi veya farklı kişilerin tüm özel ve diyet bilgilerini saklayabilir. Günlük değişim listenizi kayıt edebilirsiniz.
Kayıtlarınızda günlük değişimlerinizi gösteren fotoğraflarınızı kayıt edebilirsiniz.
Tüm bilgi ve grafiklerin yazıcı çıktılarını alabilirsiniz.
Not: Demo sürümde besin ve yemek adedi azaltılmış, ayrıca bazı fonksiyonlar kullanım dışı tutulmuştur.

Download:
http://www.adertekno.com/dosya/diyet.zip

Sofra Pro Gıda Yemek Tarif Takip Programı



Üretici Açıklaması:

İki yüzden fazla yemek tarifinin yapıldığı programa, siz de kendi tariflerinizi ekleyebilirsiniz. Ölçekler kaşıkla, bardakla olduğu için kullanımı kolaydır. Ayrıca lokantaların kullanımında 80 kişilik yemek hazırla denildiğinde, ölçekleri buna göre değiştirerek kilogram, çuval gibi birimlere otomatik olarak değiştirir. Malzeme alınması için eldekileri çıkartarak liste hazırlar. Elinizdeki malzemelerle hangi yemeklerin yapılabileceğini bir tuşa basarak öğrenebilirsiniz.


Sipariş alma

Malzeme alım listesi hazırlama

Stok takibi

Maliyet hesabı

Bir malzemenin kullanıldığı tariflerin listesi

Elimizdeki tüm malzemelerle yapılabilecek yemeklerin listesi

Kalorisine, protein veya yağ oranına göre yemeklerin listesi

Kolay yedekleme

Windows gibi sistemlerde terminalli olarak sınırsız çalışma

Pek çok işlemin aynı anda yapılabilmesi için pencere sistemi ile çalışma


Download:
http://www.giga.com.tr/files/YeYukle.exe

Polifonik Melodiler-1



Cep telefonunuz için 102 adet polifonik melodi çeşit cook olduğu için kendi tarzınıza göre uygun melodiler bulabilirsiniz.Bu dosyayı indirdikten sonra yapmanız gereken sırayla dinleyip bluetoot aracılığı ile telefonunuza atmaktır.İyi günlerde kullanın. NOT: ZİP ŞİFRESİ www.tamindir.com durEditör bu programı ekspres yöntem ile eklemiştir. Bu nedenle programın açıklaması yetersiz bulunmaktadır.

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/kanuni/melodi1.zip

Polifonik melodiler-2



Cep telefonunuz için polifonik melodiler arşivimizin 2.si. Bu dosya içinde 500 aşkın polifonik melodi bulabilirsiniz. Ayrıca midi versiyonlarından da 500 ü aşkın polimelodi bulabilirsiniz.İyi günlerde kullanın. NOT: ZİP ŞİFRESİ www.tamindir.com dur bu versiyonundan hoslandıysanız bunun 1.ci serisinide sitemizde bulabilirsiniz.

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/kanuni/melodiler2.zip

LightedHeart Tema ( 6600, 6630 ) için



Nokia 6630, 6600 cep telefonları için Temadır. Bilgisayarınızdaki bluetooth cihazıyla veya telefonunuzun kendi özel programıyla yükleyebilirsiniz.Editör bu programı ekspres yöntem ile eklemiştir. Bu nedenle programın açıklaması yetersiz bulunmaktadır.

Download:
http://www.nokiotto.it/Multimedia/temi/Lego%20Bionicle.zip

BloodyRose Tema (Nokia 6600, 6630 ) için



Nokia 6630, 6600 cep telefonları için Temadır.

Bilgisayarınızdaki Bluetooth cihazıyla veya telefonunuzun kendi özel programıyla yükleyebilirsiniz.

Download:
http://www.nokiotto.it/Multimedia/temi/Bloody_Rose.zip

Mafia Teması 6600, 6630 için



Nokia 6630, 6600 cep telefonları için Temadır. Bilgisayarınızdaki bluetooth cihazıyla veya telefonunuzun kendi özel programıyla yükleyebilirsiniz.

Download:
http://www.mobilomania.sk/files/nokia_temy/Mafia.sis

Telefonunuz İçin Temalar (kızlar)



Cep telefonlarınızın çekiçiligine ,çekiçilik katmak için bir birinden guzel 12 kız temasıyla telefonlarınızı süslemek isterseniz bu temalar özenle hazırlanmiştır destekleyen modeller:
Nokia 66xx, 6630, 6260, 7610,7650,3650 v.s.
Sony Ericsson T68, T68i, T300, T310, T610, T630, Z600 modelleri desteklemektedir.
Bu paketin içersinde 12 adet tema bulunmaktadır.

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/andand/kizlar.zip

Telefonunuz İçin Temalar (arabalar)



Cep telefon’unuzun ekranını bir birinden güzel ferrari,mercedes.bmw audi gibi tanınmış markalarla suslemek isteyenler için özenle secilmiş temalardan oluşan bir paket
destekleyen bazı telefonlar
Nokia 66xx, 6630, 6260, 7610,7650,3650 v.s

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/andand/arabalar.zip

Telefonunuz İçin Temalar (futbol)



Bu Tema paketinde galatasaray,fenerbahçe,beşiktas,bayern münih,Manchester United,zidane zidan,micheal jordan gibi birbirinden güzel 17 adet tema bulunmaktadır desteklenen telefonlar Nokia 66xx, 6630, 6260, 7610,7650,3650 v.s Sony Ericsson T68, T68i, T300, T310, T610, T630, Z600 modelleri desteklemektedir

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/andand/futbol.zip

Telefonunuz İçin Temalar (allah c.c.) kızkulesi)



bizi yaratan yüce rabbimizin ismini cep telefonunuza tema olarak koymak isterseniz mutlaka yükleyin bu pakette ayrıca kız kulesi ve degişik temalar mevcuttur
destekleyen modeller:
Nokia 6600, 6630,6660, 6260, 7610,7650,3650 v.s.

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/andand/dini.zip

telefonunuz İçin Temalar (ünlüler)



Bu Tema paketinde Tarkan, Madonna, gibi bir çok sanatçı ve ünlünün temaları mevcuttur.

Destekleyen telefonlar ve modelleri : Nokia 66xx, 76xx ,36xx serileri

Bu pakette 8 adet tema bulunmaktadır.

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/andand/unluler.zip

Telefonunuz İçin Temalar (manzara)



içinde manzaralar bulunan tema paketiyle telefonlarınızın ekranı şenlenecek.Editör bu programı ekspres yöntem ile eklemiştir. Bu nedenle programın açıklaması yetersiz bulunmaktadır.

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/andand/manzara.zip

Telefonunuz İçin Temalar(karışık)



tema paketinde 19 çeşit temalar bulunmaktadır..
destekleyen modeller:Nokia 66xx, 6630, 6260, 7610,7650,3650 v.s.
Sony Ericsson T68, T68i, T300, T310, T610, T630, Z600 modelleri desteklemektedir

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/andand/degisik.zip

Cepte Msn Symbian



Cepte MSN Symbian 3.61

CepteMSN nedir?


CepteMSN, cep telefonunuz aracılığıyla sevdiklerinizle çok ucuza mesajlaşmanızı sağlayan bir sohbet programıdır. CepteMSN ile tüm MSN Messenger kullanıcılarıyla (PC, cep telefonu) dilediğinizce sohbet edebilirsiniz. Üstelik, bu programı kullanmanız için sizden abonelik veya aylık ücret talep edilmez.

Niçin CepteMSN’i tercih edeyim?

CepteMSN’i tercih etmeniz için birçok sebep var:
1. Ucuz: İlk kurulum sırasında ödenen 4 SMS bedeli hariç, program için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Bunun dışında, yalnızca operatörünüzün GPRS ücretlendirme tarifesine göre, çevrimiçi kaldığınız süreden bağımsız olarak, gönderdiğiniz ve aldığınız mesaj miktarına göre ücretlendirilirsiniz.
2. Her yerde yanınızda: Bilgisayar veya cep telefonuyla MSN’e bağlanmış tüm arkadaşlarınıza cep telefonunuzun olduğu her yerden ulaşabilirsiniz.
3. Kullanım kolaylığı: Onlarca ayarla, karmaşık menülerle uğraşmanıza gerek yok. Siz sadece sevdiklerinizle sohbet etmenin keyfine varın.
4. Türkçe menü: CepteMSN, ana dilinizde dilediğinizce sohbet etmeniz için Türkçe hazırlandı.



Nasıl bir ücretlendirme tarifesi uygulanıyor?


CepteMSN`i tüm operatörlerden kısa numara ile yükleyerek telefonunuza kurulumun bedeli 1 SMS / 2 kontördür.


Kullanmaya başladığınızda ise sadece GSM operatörünüzün GPRS ücretlendirme tarifesine göre ücretlendirilirsiniz.


GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz.


Türkiye`de ortalama 1 aylık CepteMSN kullanımı faturalı hatlar için tahminen 3 ile 5 YTL arasındadır.


Operatörünüzün GPRS ücretlendirme tarifesini öğrenmek için ilgili linke tıklayın:


Turkcell:


http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301332,00.html


Avea:


Faturalı hatlar:


http://www.avea.com.tr/sta/ucretler/b_faturali.shtml?pagemenu=servisler.ucretler.faturali


Faturasız hatlar:


http://www.avea.com.tr/sta/ucretler/b_faturasiz.shtml?pagemenu=servisler.ucretler.faturasiz


Telsim:


http://www.telsim.com.tr/servisler/dataservisleri/gprs.php



Aynı anda kaç kişiyle sohbet edebilirim?


CepteMSN, hangi operatörde olursa olsun dilediğiniz kadar arkadaşınızla aynı anda sohbet etmenize olanak sağlar.


Yazışmalarımı kaydedebilir miyim?


Evet. Seçeneklerden bu fonksiyona ulaşabilirsiniz.


MSN Messenger`daki ifadeleri kullanabilir miyim?


Tabii ki! Tüm Messenger ifadelerini CepteMSN`de de kullanabilirsiniz.


CepteMSN’e nasıl bağlanabilirim?


CepteMSN uygulamasının telefonunuza yüklenme aşamasında ekranınızda şöyle bir yazı görünecektir: “Bir kereye mahsus kayıt SMS’i gönderilecektir. Operatörünüz tarafından 1 SMS ile ücretlendirileceksiniz.” Bu yazıyı onayladıktan sonra yükleme tamamlanacak ve oturum açma ekranı görünecektir. Buradan, MSN adresi ve şifrenizi girerek oturum açabilirsiniz. Tüm bunları yaparken telefonunuzun GPRS bağlantısının açık olduğundan emin olmalısınız.


Oturum açmaya çalıştığınızda eğer GPRS`e bağlı değilseniz önce ekranın sol üst köşesinde “G” simgesiyle karşılaşırsınız. Bu simge, telefonunuzun o anda GPRS`e bağlanmaya çalıştığını gösterir.


Eğer “G” simgesi kare içinde “G” simgesine dönmeden uzun süre “Versiyon Kontrol” yazısını görüyor ve ardından “Bağlantı Kurulamıyor” hatası alıyorsanız:


1) GPRS`iniz kapalıdır. (Açmalısınız)


2) Telefonunuzun çekişi düşmüş olabilir. (Daha iyi çeken bir yere gidin)


3) Şebekenizde bir sorun yaşanıyor olabilir. (Operatörünüzü arayın)


Kare içinde “G” simgesi GPRS bağlantısının kurulduğunu ve veri alış verişinin gerçekleştiğini gösterir.



CepteMSN`i sürekli açık bırakmam mümkün mü?


Symbian telefonlarda CepteMSN`i arka planda çalışır durumda bırakabilirsiniz. Yeni bir mesaj aldığınızda sesli bir uyarı alırsınız; ayrıca ekranda mesajın kimden geldiğini ve içeriğini görebilirsiniz. Ancak Java telefonlarda uygulamayı kapatmadan diğer bir uygulamayı açmak mümkün değildir.

CepteMSN’i destekleyen telefonlar hangileridir?

Nokia 5140i
Nokia 6020
Nokia 6101
Nokia 6111
Nokia 6131
Nokia 6170
Nokia 6230
Nokia 6230i
Nokia 6233
Nokia 6270
Nokia 6280
Nokia 6822
Nokia 7270
Nokia 8800
Sony Ericsson K300i
Sony Ericsson K500i
Sony Ericsson K600i
Sony Ericsson K700i
Sony Ericsson K750i
Sony Ericsson K790i
Sony Ericsson S700i
Sony Ericsson W300i
Sony Ericsson W550i
Sony Ericsson W700i
Sony Ericsson W710i
Sony Ericsson W800i
Sony Ericsson W810i
Sony Ericsson W850i
Sony Ericsson W900i
Sony Ericsson W950i
Sony Ericsson Z300i
Sony Ericsson Z520i
Sony Ericsson Z530i
Sony Ericsson Z550i
Sony Ericsson Z610i
Sony Ericsson Z710i
Sony Ericsson Z800i
Siemens SXG75
Samsung SGH-D600
Samsung SGH-D820
Samsung SGH-D830
Samsung SGH-D900
Samsung SGH-E600
Samsung SGH-E900
Samsung SGH-P850
Samsung SGH-X700
Samsung SGH-X820
Samsung SGH-Z400
Samsung SGH-Z500
Samsung SGH-Z540

Daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz Tıklayın!



Download:
http://www.tamindir-depo.com/~xlmy/arsiv/cepmsn.rar

vNES



Cep Telefonlarında Atari keyfini yaşamaya hazır olun. vNES ile birlikte artık bütün atari oyunlarını symbian modelli cep telefonlarında oynayabilirsiniz. Cep Telefonunuzu hazırlayın ve adımları takip edin.


Yapmanız gerekenleri sıralıyoruz

Programı Yükle dedikten sonra indirdiğiniz rar dosyasındaki vNES.sis isimli dosyayı telefonunuza gönderin. Kurulumun başlaması için Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girin, gelen kutusunu açın ve vNES isimli dosyayı seçin ardından ” uygulama güvenilir değil ve sorunlu olabilir. Yalnızca sağlayıcıya güveniyorsanız yükleyin” yazısını umursamayın ve evete basın. Yazılım kolayca kurulacak. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok (1. Resimdeki gibi). vNES isimli simge menüde belirdi (2. Resimdeki gibi). Şimdi sıra geldi yükleyeceğimiz oyunlara, bini aşkın oyun var. Oyunları yüklemeniz için size bir adres veriyorum işte bu sayfa işinizi görecektir. Cep Telefonumuza yükleyeceğimiz oyunun uzantısı .nes olmalıdır. İndirdiğiniz oyunları aç dediğimiz zaman aşağıda yer alan resimde gördüğünüz gibi bir ibare çıkıyor evet diyorsunuz ve oynamaya başlıyorsunuz.

Download:
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/aenodin/vNES.rar

Nokia 7610 Paket



ÇİNDEKİLER

MÜZİKLER:.amr formatlı nokia nın orjinal müzikleri

bt ile resim yazdırma programı

dosya yöneticisi

video düzenleme

kodak pictures programı

sensör programı

Download:
ttp://miller.guduwap.com/7610-miller_7.rar
Rar Şifresi: miller_7

SmartAnswer 1.08



Bu programla cep telefonunuzun bir telesekreteri olucak 8 farklı sesli cevap ekleyerek telefonunuz çaldığında seçtiğiniz sesli yanıtı arayan kişeye cevap olarak verebilirsiniz.Seçeceğiniz sesli yanıtlar AMR formatındaki dosyalar olmalıdır.Çünkü o dosyaların ses türü yüksek kalitede ses hizmeti sunduğundan yeterli belleğinizin olması gereklidir.

Download:
http://www.smartphoneware.com/download/ansmachine60/best_ansmachine60.sis

Best Full Screen Caller version 1.00



Arandığınızda, arayanı kaydederken girdiğiniz bilgileri ve resmini eklediğseniz kişinin resmini bütün ekranda göstermeye yarayan bir program. Program Nokia 7710 telefonlarda çalışmaktadır. Programı ilk önce aktif hale getiriyorsunuz, sonra da hangi kişilerin programın dahilinde olmasını istiyorsanız onları seçiyorsunuz. İstediğiniz zamanda programı devre dışı bırakabilirsiniz.

Download:
http://www.smartphoneware.com/download/fscaller90/best_fscaller90.sis

İngilizce Rusça Sözlük



Yanınızda İngilizce - Rusça dijital bir sözlük taşımaya ne dersiniz. İşte ihtiyacı olanlar için harika bir fırsat. Rusça sözcüklerinizi İngilizce’ye, İngilizce sözcüklerinizi Rusça’ya anında çevirin… NOKIA 7650/3650/6600 gibi Series 60 platformundaki telefonlarla uyumludur.
Nokia’nın bu serilerinde test edilmiştir…

Download:

http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/bleem/cep/TurkRuss_S60.zip

ZMsn 0.1.2.8



ZMsn, Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7 için geliştirilmiş bir eklenti yazılımıdır. Bu yazılım Messenger uygulamalasını ve sunduğu olanakları gerçekten daha kolay ve etkileşimli bir hale getiriyor…

Örneğin, ZMsn kullanıcıları tarafından sürekli olarak güncellenen hali hazırda binlerce ifadeyi, tek tıklama ile Messenger uygulamana ekleyebiliyorsun. Ve elbette kendi ifadelerini binlerce ZMsn kullanıcısı ile anında paylaşabiliyorsun.

Ayrıca üç temel arama motoru Google, Yahoo ve MSN ‘de; web, resim ve grup aramalarına tek bir noktadan ulaşabilirsin.


Messenger ‘ın sunduğu standart ifadelerin dışına çık ve kendini daha iyi ifade et.






Binlerce ifade yan tarafta. Messenger ‘ın yan menüsüne eklenen ifade sekmesi ile binlerce ifadeye anında ulaşabilir dilersen paylaşabilirsin.Tek tıklama ile Messenger ‘a ifade ekle. ZMsn kullanıcıları tarafından sürekli güncellenen, kategorilere ayrılmış binlerce ifade ile daha keyifli sohbetler yapabilirsin.

İfadelerini paylaş. Diğer pek çok ZMsn kullanıcısı gibi sende ifadelerini paylaşabilirsin. Üstelik paylaştığın ifadelere her yerden ulaşabilirsin.





Arama
Farklı arama motorlarında vakit kaybetme!






Arama motorları tek noktada. Üç temel arama motoru Google, Yahoo ve MSN ‘e tek bir sayfadan ulaş.Her yerde ara. Sadece web sayfalarında değil, resimlerde ve gruplarda da ara…

Bize bildir. ZMsn arama senin için… Farklı yerlerde arama yapmak istiyorsan bize bildir, orada da arama yapmanı sağlayalım.







Kolay ve Güvenli



Herkesin kullanabileceği şekilde tasarlandıkZmsn herkesin kullanabilmesi için tek tıklama mantığı ile tasarlandı. Örneğin ifadeler tek tıklama ile Messenger ‘a eklenebilir veya diğer kullanıcılar ile paylaşılabilir.

Ticari bir kaygımız yok. Güvenebilirsin

Bizim ticari bir kaygımız yok. Bu yüzden uygulamamız kesinlikle zararlı veya bilgi toplama amaçlı kod içermez. Dilersen antivirüs yazılımın ile kontrol edebilirsin. Yaptığımız sadece Messenger ‘ın sekmeler kısmında ZMsn ‘e yer açmak.

Diğer benzer uygulamaların aksine ZMsn sisteminize herhangi bir program kurmaz veya Messenger üzerinde yapısal değişiklik yapmaz. Bu yüzden diğer bütün Messenger uygulamaları ile uyumludur.

ZMsn, yapısı ve kullanımı bakımından türünün ilk ve tek örneğidir!


ZMsn ‘in Yüklenmesi

Windows Live Messenger veya MSN Messenger 7 ‘ye sahip olman gerekiyor. Messenger tarafından yapılan güncellemelerden sonra ZMsn ‘i tekrar kurman gerekebilir.



Eğer çalışıyorsa Messenger ‘ı kapatın.



ZMsn ‘i yükleyin



Yama işlemini yapın

ZMsn Yama uygulaması açıldığında Yamala butonuna bas. İşlemin yapıldığına dair uyarı mesajı alındığında kapata bas ve MSN Messenger uygulamasını çalıştır.



Binlerce ifade yan tarafta

Tebrikler! Artık binlerce ifadeye yan taraftaki sekmeler bölümünden ulaşabilirsin. Yapman gereken sadece ifade sekmesine tıklamak.





Download:
http://www.zeb.biz/zmsnyama.exe

Messenger Music 1.6



Messenger Music Msn eklentisi ile msn’inizde müzik dinleyebilirisiniz.Boyutu küçük ve kullanımı kolay bir eklenti olması sayesinde ses dosyalarınızı kolayca oynatabilirisiniz.

Eklentinin çalışması için MsnPlus kullanıyor olmanız gerekli.Kullanmıyorsanız buradan indirebilirsiniz.

Download:
http://www.msgpluslive.net/scripts/uploads/Messenger%20Music.plsc

YouTube Viewer 1.1



YouTube Viewer MsnPlus eklentisi ile linkini veye embed kodunu bildiğiniz youtube videolarını internete girmeden messenger üzerinden izleyin



Videoları izlemeniz için Msn Live ve Msn Plus kullanmanız ve bu eklentiyi kurmanız gerekmektedir.
Video izleyebilmeniz için videonun linkini veya embed kodunu bilmeniz gerekmektedir.
Msn Plus indirmek için tıklayın

Download:
http://www.msgpluslive.net/scripts/uploads/YouTube%20Viewer.plsc

MSN 7 Universal Patcher (Çoklu MSN)



MSN Messenger 7.* sürümleri için kullanabileceğiniz ve çoklu msn açma yaması dışında reklam kaldırma, sekmeli konuşma pencereleri gibi birkaç özellik daha barındıran güzel, başarılı ve basit bir araç.



Download:
http://www.mastaline.com/download/msntools/MSN7UniversalPatcherPlusPlus.exe

MSN 6 Patcher (Çoklu MSN)



MSN Messenger‘ın eski sürümlerinden olan ve bazı kişilerin yeni sürümleri beğenmeyip hala kullanmaya devam ettiği MSN Messenger 6 programı için çoklu giriş iznine sahip olmanıza yarayan araç. Aynı zamanda banner reklamların kalkması içinde kullanabilirsiniz.



Desteklenen Sürümler:
5.0.0544, 6.0.0250, 6.0.0256, 6.0.0263, 6.0.0268, 6.0.0503, 6.0.0602, 6.1.0114, 6.1.0128, 6.1.0150, 6.1.0155, 6.1.0202, 6.1.0203, 6.1.0207, 6.1.0211, 6.2.0133, 6.2.0.137, 6.2.0205, 6.2.0208

Download:
http://www.mastaline.com/download/msntools/MSN6PatcherPlusPlus.exe

Otomatik Toplu Mesaj Gönderimi v1.0



Listenizdeki tüm online kişilere mesajlarınızı toplu olarak iletmenize yarayan bir Msn Plus scriptidir.İstenilen zaman aralığında,listenizde online olan kişilerden seçtiklerinize toplu olarak mesaj gönderebilirsiniz.Ayrıca kişi seçme özelliğiylede mesaj göndermek istemediğiniz kişileri ayarlayarak mesaj gönderim listesinden çıkarabilirsinizde.Yapmanız gereken süreyi ve yollamak istediğiniz kişileri seçtikten sonra mesajınızı yazmanız ve gönder butonuna basmanız.

NOT : Scriptin çalışması için MSN Plus’ınızın olması gerekiyor.MSN Plus’ın indirme sayfasına gitmek için Tıklayın!

Download:
http://www.alpgulec.com/OtomatikTopluMesajScripti.rar

MSN Messenger 7 & 8 Polygamy



Messenger(MSN) 7.0-7.5-8.0-8.5 (Windows Live Messenger) ve sonraki üst sürümlerde başarıyla uygulayabileceğiniz çoklu oturum(birden fazla MSN) açma yamasıdır.Program MSN 7.0 ve sonraki tüm versiyonlarda geçerli olmaktadır.


Önemli! Mutlaka Okuyun! “Patch” tuşuna bastıktan sonra “Succesfully patched” yazısı çıkacaktır. Bu yazı yamanın başarı ile yapıldığına dair bir uyarıdır. Her hangi bir sorun olduğunu göstermez. Rahatça birden fazla msn hesabınızı açabilirsiniz artık…

Yamanın uygulandığı MSN versiyonları:

Güncellenen versiyonuyla program artık MSN 8.5 versiyonuda desteklemekte ;

Windows Live Messenger (WLM) 8.5.1238.0601
Windows Live Messenger (WLM) 8.5.1235
Windows Live Messenger (WLM) 8.1.0178
Windows Live Messenger (WLM) 8.1.0168
Windows Live Messenger (WLM) 8.1.0106
Windows Live Messenger (WLM) 8.1.0068
Windows Live Messenger (WLM) 8.1.0066
Windows Live Messenger (WLM) 8.1.0064
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0812
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0792
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0787
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0689
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0683
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0566
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0562
Windows Live Messenger (WLM) 8.0.0365
MSN Messenger 7.5.0324
MSN Messenger 7.5.0322
MSN Messenger 7.5.0311
MSN Messenger 7.5.0306
MSN Messenger 7.5.0299
MSN Messenger 7.5.0244
MSN Messenger 7.5.0162
MSN Messenger 7.5.0160
MSN Messenger 7.0.0816
MSN Messenger 7.0.0813
MSN Messenger 7.0.0777
MSN Messenger 7.0.0732
MSN Messenger 7.0.0632
MSN Messenger 7.0.0604

Yamanın uygulanma şekli :


Önemli! “Patch” tuşuna bastıktan sonra “Succesfully patched” yazısı çıkacaktır. Bu yazı yamanın başarı ile yapıldığına dair bir uyarıdır. Her hangi bir sorun olduğunu göstermez. Rahatça birden fazla msn hesabınızı açabilirsiniz artık…
Download:
http://www.immonitor.com/download/MSN_Polygamy.exe

IceCold ReLoaded



Ne İşe YaRaR:Karşındaki Kişinin E-MaiL Okumasını EngeLLeR

Hesabınız Kilitlendi Yazar

Karşındaki Kişi Msnden Çıkıp Bi Daha Girecekse Sen İzin Verene Kadar Giremez.

Download:
http://rapidshare.com/files/86750644/IceCold_ReLoaded.rar.html
Rar Pass(Rar Şifresi):
www.indirbin.com

Msn Ne Dinliyorum Fake



Winamp yada Windows Media Player’da dinlediğimiz şarkıları Msn Messenger üzerinden gösterebiliyorduk. Bugün buldugum bir program sayesinde müzik dinlemeden de yanıltmak amacı ile gösterebiliriz.



Kuruluma gerek kalmadan kullanılan bu program ile arkadaşlarınızı kandırın.

Rar Şifresi:
www.indirbin.com
Download Link:
http://rapidshare.com/files/86754893/MSN_Ne_Dinliyorum.rar.html

Windows Live Messenger 8.5 Beta



Messenger Geçtiğimiz Günlerde 8.5 Beta Sürümünü Çıkardı..Ama Şuanlık edindiğim Bilgilere Göre Sadece İspanyolca Dil Desteği Var Ben Derimki Messenger Resmi Sitesinde Yayınlamadan Bunu Kullanmayın Daha DoğrusuTürkçesi Çıkana Kadar Ben Kendi Bilgisayarıma Msn Sitesi 8.0 Yayınlayana Kadar Kurmamıştım Ama Siz Biz Deniyelim Derseniz Buyrun..

Ekran Görüntüsü:



Türkçe Olarak Kullanmak İçin..

“msglang.8.5.1235.0517.dll “ olarak değiştirip Messenger’ın yüklü olduğu dizinde bulunan aynı isimli dosyanın üzerine yazın..

Ayrıca bu sürüm ile beraber Messenger’ın ön tanımlı kurulum dizini de “C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ ” olarak değişmiş bulunuyor.

İndirmek İçin..

Çoklu MSN Açma 8.0 (Windows Live Messenger İçin)



Windows live messenger için çoklu açma sınırsız titreşim reklamları kaldırma ve bunun gibi ozellikleri getiren yamadır.Çoklu msn açma ile ilgili birçok yama olmasına rağmen en iyi yama bu programdır programın tek kotu yanı ingilizce olması ama oda çok fazla bir zorluk çıkarmamakta sadece istediğiniz ozellikleri secip next demeniz yeterli.İşte programın yapabildiği bazı özellikler.
Özellikler
* Sınırsız Titreşim
* Multi-MSN (Birden * Reklamları Kaldırma
* Tabları Kaldırma
* Ne Dinliyorum Özelliğine Winamp Yaması
* Arama Bölümünü Kaldırma
* Titreştirmeyi Kaldırma (Titreşim Aldığınızda Titremezsiniz)
* Yazı yazarken sizin yazı yazdığınızı kimse göremez yamasıda var.
* Ve daha birsürü özellik bu yamada…..
Not Yama Live Messengerin Tüm sürümlerine uygulanabilir



Programı İndirdikten sorna resimdeki gibi uygulayın en sorunsuz şekli budur.İsterseniz reklamlarıda kaldırabilirsiniz o size kalmış

Rar şifresi:
www.indirbin.com
Download:
http://rapidshare.com/files/87004619/wlmuniversal.rar.html

GTA SAN ANDRAES TURKİYE MODU

6 Ocak 2008 Pazar


GTA SAN ANDRAES OYUNUNU SEVENLER İÇİN HARİKA BİR MOD
ÖZELLİKLER
ÇOĞU YER TÜRK OLUYOR ÖRNEĞİN KIYAFET DÜKKANLARI TÜRKİYEDE GİBİ OLUYOR(WAİKİKİ)
BERBER YERİ TÜRKLEŞİYOR BERBERİMİZ BIYIKLI BİR KRO OLUYOR
TÜM ARABALAR TÜRKİYEDEKİ ARABALAR OLUYOR
BİRKAÇ TANE DE NFS MOSWANTEDDEKİ ARABALARDAN KOYULUYOR
İŞTE LİNK
http://www.yamaarsivi.com/yama/742/GTA.San.Andreas.Turkiye.Modu.html

mitdown maddless 2 tek link




http://rapidshare.com/files/19377697/Midtown_Madness_www.fulloyunlar.org.exe

bu oyunu ben oynuyom güzel bi oyun araba yarışı

Winning Eleven 9 FULL (TEK LİNK)Rip 285 MB






Download = http://www.filefactory.com/file/bc7a91/

Yada

Download = http://www.filefactory.com/file/bc7a91/l2h/1/x/6131774911/

Rar şifresi : www.gamedownload.com.br

FIFA 2008 NO CD/DVD Crack



NO CD CRACK (YENI)
http://rapidshare.com/files/59101705/Fifa08_NoCD_Syaldiz.rar

Rar Sifresi : Syaldiz

İyi oyunlar

Windows Vista Türkçe Tüm Versiyonlar 1 DVD 32 Bit (ISO)



Home Basic * Home Premium * Ultimate * Business * Enterprise


Tüm Windows Vista Sürümleri Tek Bir DVD ' de. Sizin için uygun bir Windows Vista sürümü mutlaka vardır


NOT: Test Edilmiştir %100 Çalışmaktadır.

Tüm Vista Sürümlerini etkinleştiren programı indirmek için TIKLAYIN...

Size: 2,33 GB

Download:
http://rapidshare.com/files/38962570/LRMCFRE_TR_DVD.part11.rar.html
http://rapidshare.com/files/38970504/LRMCFRE_TR_DVD.part13.rar.html
http://rapidshare.com/files/38977673/LRMCFRE_TR_DVD.part15.rar.html
http://rapidshare.com/files/38983621/LRMCFRE_TR_DVD.part17.rar.html
http://rapidshare.com/files/38989426/LRMCFRE_TR_DVD.part19.rar.html
http://rapidshare.com/files/38994517/LRMCFRE_TR_DVD.part21.rar.html
http://rapidshare.com/files/38999114/LRMCFRE_TR_DVD.part23.rar.html
http://rapidshare.com/files/39003464/LRMCFRE_TR_DVD.part01.rar.html
http://rapidshare.com/files/39008748/LRMCFRE_TR_DVD.part03.rar.html
http://rapidshare.com/files/39014725/LRMCFRE_TR_DVD.part05.rar.html
http://rapidshare.com/files/39023740/LRMCFRE_TR_DVD.part07.rar.html
http://rapidshare.com/files/39032254/LRMCFRE_TR_DVD.part09.rar.html
http://rapidshare.com/files/39041548/LRMCFRE_TR_DVD.part02.rar.html
http://rapidshare.com/files/39051016/LRMCFRE_TR_DVD.part04.rar.html
http://rapidshare.com/files/39061443/LRMCFRE_TR_DVD.part08.rar.html
http://rapidshare.com/files/39070844/LRMCFRE_TR_DVD.part06.rar.html
http://rapidshare.com/files/39081751/LRMCFRE_TR_DVD.part10.rar.html
http://rapidshare.com/files/39092999/LRMCFRE_TR_DVD.part12.rar.html
http://rapidshare.com/files/39103629/LRMCFRE_TR_DVD.part14.rar.html
http://rapidshare.com/files/39114142/LRMCFRE_TR_DVD.part16.rar.html
http://rapidshare.com/files/39124610/LRMCFRE_TR_DVD.part18.rar.html
http://rapidshare.com/files/39408657/LRMCFRE_TR_DVD.part20.rar.html
http://rapidshare.com/files/39145747/LRMCFRE_TR_DVD.part22.rar.html
http://rapidshare.com/files/39146382/LRMCFRE_TR_DVD.part24.rar.html





Home Basic:
4B1D3-N978W-ZH2FR-6035G Veya F8QLM-SCGWX-SWT5H-Z0WFM Veya YH5WY-9JFJE-AFH4H-FF9X7 Veya YIT8H-UK65F-HJC7A-JHFGK Veya YYT2H-UH67F-HNC7A-JHAGK

Home Premium : BH626-XT3FK-MJKJH-6GQT2-QXQMF Veya 8XPM9-7F9HD-4JJQP-TP64Y-RPFFV Veya 2TYBW-XKCQM-XY9X3-JDXYP-6CJ97 Veya 2R6WF-KYF88-27HYQ-XTKW2-WQD8Q Veya 34BKK-QK76Y-WWR7C-QF2M7-2TB37 Veya 4GPTT-6RYC4-F4GJK-KG77H-B9HD2 Veya 6DX2X-QR7XB-3RBY2-BGQ2R-DR9M6

Ultimate: 6F2D7-2PCG6-YQQTB-FWK9V-932CC Veya 2QBP3-289MF-9364X-37XGX-24W6P

Business : 72PFD-BCBK8-R7X4H-6F2XJ-VVMP9

Winamp Son Sürüm+Serial+Türkçe Yama



Winamp
Zamana Damgasını Vuran Müzik Kutusu

http://rapidshare.com/files/34061178/winamp_son_sueruem___serial___tuerk_e_yama.rar

Siyah Vista Theme for XP



Siyah Vista Themes for XP
Sadece XP de çalışır.
Duvar kağıtları ve logo :
Siyah Vista
Siyah Vista-Duvar kağıtları
Siyah Vista-logo
Winamp Skins:
Glass-2-AMP.wal
Glass-AMP.wal
Saat:
Clock.exe
MSN Messenger Skin
TransBar
Size:6.10 Mb
Download = http://rapidshare.com/files/81642023/hakanakpinar.rar.html
Rar Pass = www.sabote.com

4 Ocak 2008 Cuma


Siz yokken bilgisayarınıza kim ne yapmış, hangi tuşlara basmış, ne işlem yapmış ve ayrıca msn şifrelerini, mail hesaplarının şifrelerini bulmaya ve öğrenmeye yarayan programın basit, full ama etkili örneği...
Download = http://rapidshare.com/files/31757714/Keylogger.rar

Keylogger



Siz yokken bilgisayarınıza kim ne yapmış, hangi tuşlara basmış, ne işlem yapmış ve ayrıca msn şifrelerini, mail hesaplarının şifrelerini bulmaya ve öğrenmeye yarayan programın basit, full ama etkili örneği...

Kazaa




Başarılı bir paylaşım programı olan Kazaa'nın full sürümü
Download = http://rapidshare.com/files/31757440/Kazaa.rar

Ghost




Hard Disklerinize Ghost Çekeceğiniz En İyi Programlardan Birisi.
Kullanımı son derece basit. Harddisklerin fat32 olması gerekiyor. Çünkü Ghost programı sadece MS-DOS'ta çalışıyor.
Download = http://rapidshare.com/files/31580214/Ghost.rar

Ses Kaydedicisi




Windowsun Orjinal Ses Kaydedicisi Maalesef Çok Kötü. Ama Bu Program İle Mükemmel Bir Kayıt Oluşturabilirsiniz... Polderbit Ses Kaydedicisi Mutlaka Deneyin...
Download = http://rapidshare.com/files/31580208/Ses_Kaydedici.rar

Banner Maker




Banner Maker
Banner Yapmak İçin Kullanabileceğiniz Mükemmel Bir Program
Download = http://rapidshare.com/files/31573993/Banner_Maker.rar