GFI MailArchiver for Exchange v5.0.20080411 FuLL

18 Nisan 2008 Cuma


Tüm şirket maillerinin arşivlenmesi ve mailbox yönetimi
GFI MailArchiver for Exchange, iç ve dış maillerinizi merkezi olarak arşivlemenizi sağlayan, kolay kullanımlı bir email arşivleme çözümüdür. Tüm şirket maillerini SQL veritabanına arşivleyebilirsiniz. Böylece .pst dosyalarına olan bağımlılığınızı minimuma indirirsiniz. Kullanıcılar kolaylıkla eski tarihli maillerine merkezi bir veritabanından herhangi bir Web browser ile erişebilir ve outlook' larına geri yükleyebilirler.

Kullanıcılar maillerine sadece kullandıkları bilgisayardan ulaşma zorunluluğundan kurtularak herhangi bir bilgisayardan erişebilirler. MailArchiver mail eklentilerini sıkıştırır ve SQL vertabanına ekler.

GFI MailArchiver geçmiş, şu anki ve gelecekteki maillerinizi bir ya da bir den fazla veritabanında arşivlemenize olanak sağlarken, ağ yöneticilerine ve çalışanlara da aşağıdaki bir kaç önemli faydalı özelliği sunar.

* Ağ yöneticileri PST dosyası yönetimi sıkıntısından kurtulur ve:
o Bozuk PST dosyaları ve bunların 'onarılması' için uzun ve zahmetli bir süreci ortadan kaldırır
o Çalışanların bilgisayarlarındaki donanım arızaları sonucunda PST dosyalarının kaybolması riskinin üstesinden gelir
o Her kullanıcının makinasından PST dosyalarını kopyalamak için gerekli olan kompleks yedekleme planlarından kurtarır.

* GFI MAilArchiver çalışanların aşağıdaki eylemleri ağ yöneticisinin yardımına ihtiyaç duymadan gerçekleştirmelerine olanak sağlar:
o Web tarayıcılarını kullanarak dünyanın her yerinden tüm emaillerine ulaşabilirler
o OneClick Restore (TekTuşla GeriDönme) işlemi ile emaillerini mailboxlarına çabukça geri dönebilirler, böylece bir emaili backup tape'ten veya diskten geri getirmek gibi zahmetli ve sıkıcı bir işlem yapılmamış ve hem çalışanın hem de ağ yöneticisinin zamanından tasarruf edilmiş olur.

Neden GFI MailArchiver tercih edilmeli?

* Bozulmaya müsait, donanım arızalarıyla kaybedilebilen ve kompleks yedekleme planı gerektiren PST dosyalarına bel bağlanması gerekliliğini azaltır.
* OneClick Restore ile kullanıcılara tek, web tabanlı bir yerden geçmiş maillerini arama ve geri dönebilme olanağı sağlar
* Emailler için disk alanı kullanımını %80 lere varan oranda düşürür
* Exchange sunucu performansını artırır ve kolay back-up, restore imkanı sağlar
* Sarbanes-Oxley, SEC ve diğer düzenlemelere uygundur

Sistem yöneticisi için özellikler

Exchange Sunucusunda hiçbir değişiklik gerektirmez
GFI MailArchiver for Exchange, son derece yüksek güvenilirlik ve ölçeklenebilirliğe sahiptir. Diğer mail arşivleme çözümleri mail yerine veritabanına bir link eklediğinden, problemler yaratabilmekte ve tüm mail sistemini çalışmaz duruma getirebilmektedir. MailArchiver Exchange sunucunuzda hiç bir değişiklik yapmaz ve çalışma biçimini değiştirmez.

Emailleri SQL veritabanında tutarak Exchange sunucunun yönetimini kolaylaştırır
Emaillerin standart SQL veritabanında tutulması back-up ve restore işlemlerini kolaylaştırır. Böylelikle herhangi bir Exchange backup aracına ihtiyaç duymazsınız.

Birden çok veritabanı ve otomatik veritabanı yönetim desteği
Çok büyük boyutlarda veritabanının getireceği performans düşüklüğünü, maillerinizi birden çok veritabanında saklayarak engellersiniz. Önceden belirlediğiniz bir tarihte otomatik olarak yeni maillerinizi yeni bir veritabanına arşivlersiniz. Örneğin her ay veya her 3 ayda bir.

Email depolama alanını düşürür
GFI MailArchiver, mail eklentilerini sıkıştırarak saklar. Exchange veritabanı ile kıyaslandığında depolama alanınız düşer. Ayrıca SQL veritabanında saklamak, pst dosyaları olarak saklamaktan %80 daha verimlidir. Diğer bir avantajı ise birden çok kullanıcıya gönderilen maillerde eklentilerin tek bir kopyasını tutar.

Exchange Sunucusu üzerinde tutulan mail miktarını azaltarak sunucunuzun performansını artırır
Tüm mailleri Exchange sunucusu üzerinde tuttuğunuzda sunucunuzun peformansı günden güne düşer. Eski emailleri SQL sunucusu üzerine aktarmanızın neticesinde ise Exchange sunucunuzun performansı tam tersine yükselir.

Tüm maillerinizi SQL veritabanı üzerinde tutma imkanı
GFI MailArchiver' ın farklı lokasyonlardaki mailleri çekmesi sayesinde emaillerinizi tek bir fiziksel lokasyonda tutabilirsiniz. Örneğin Ankara, İstanbul ve İzmir ofislerinden oluşun bir kurum maillerini İstanbul' da arşivlemeyi tercih edebilir.

Hakları Active Directory Gruplarından tanımlama imkanı
GFI MailArchive sayesinde, bir kullanıcıya belirli bir active directory grubunun maillerini görme hakkını verebilirsiniz. Örneğin satış müdürü, kendi takımının yolladığı ve aldığı mailleri gözlemleyebilir.

Kolaylıkla şirket email politikalarının uygulanması
Emaillerin tek merkez de tutulması kolaylıkla istediğiniz bir içeriğin taranması olanağı ve var olan email politikalarınızın uygulanmasını sağlar.

IMAP destekli sunucu desteği
GFI MailArchiver, exchange sunucusu dışında IMAP desteği olan diğer ürünler ile de kullanılabilir.

Pst dosyası kullanımını sonlandırın
Kullanıcılar artık maillerini pst dosyası olarak local makinalarında saklamak zorunda değiller. Eski maillerini Web arayüzü ile kolaylıkla arayabilir ve tek tuş ile restore edebilirler. Böylelikle büyük boyutlardaki pst dosyalarının yönetiminden hem kendinizi hem kullanıcılarınızı kurtarırsınız.

Standart
Sarbanes-Oxley Act, E-Comm Act 2000, BS7799-2:2002, Enterprise Act 2002, Decreto del Presidente del Consiglio dei Ministri (8 febbraio 1999)ve daha birçok standartlara uygundur.

İstediğiniz Active Directory kullanıcılarının maillerini arşivlememe imakanı
Belirlediğiniz Active Directory kullanıcılarının maillerini istediğiniz kriterlerde yada hiç arşivlememe imkanına sahipsiniz.

Kullanıcı için Özellikler

İstediğiniz yerden emaillerinize ulaşım imkanı
Web Browser ile dünyanın heryerinden emaillerinize ulaşabilirsiniz. Yanlışlıkla sildiğiniz maillerinizi görebilir hatta restore edebilirsiniz.

Tek tuş ile email restore
Kullanıcılar ve sistem yöneticileri tek tuş ile mailleri kullanıcı mailbox' larına restore edebilirler. Hatta silinmiş mailleri bile!


DownLoads:

Kod:
http://www.ftp2share.com/file/628ad849-2627-4cbc-9779-f3607182e523/GFI.MailArchiver.for.Exchange.v5.0.20080411.x64.Incl.Keygen-SSG.rar.html

0 yorum: