İnternet Download Manager 5.12+Patch+Vista Skini+Serial+My Upload+Denendi

6 Nisan 2008 Pazar


Internet Download Manager; internetten dosya indirirken indirme hızınızı arttırır, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.

Program + Patch + Vista Temasını Buradan İndirebilirsiniz:
(Temayı Etkinleştirmek için Klasörü idm yüklediğiniz yere atın ve idm yeniden başlatın)

LİNK: http://rapidshare.com/files/95662463/internet_download_manager_5.12_kangalli_www.sabote.com.rar.html
rar pass: www.sabote.com

Bilgi: Patch dosyasının virülü olduğunu söyleyen arkadaşları dikkate alarak son versiyonda yeni bi patch kullandım umarım işinize yarar!!!

BURALAR ÖNEMLİDİR

NOT: Programı yüklerken finish butonuna basmadan önce patchi program dizinine kopyalayın ve çalıştırın sonra finish diyin...

NOT: Programı yüklemeye başlamadan önce internet bağlantısını kesin herşeyi bitirdikten sonra tekrar aktif edin...

Serial isterse
name:Team
last name: AGGRESSiON
mail: aggression@0day.gov
serial: ZVIXB-7KJSF-NI2HF-BECLK

NOT: PATCH I YÜKLEDİKTEN SONRA "İDMAN.EXE.BAK"adlı bi dosya çıkması lazım
NOT2: PATCHI C:\Program Files\İnternet Downlod Manager in içine atacaksınız

0 yorum: