Ad-Aware 2007 7.0.2.3

27 Mayıs 2008 Salı

Ad-Aware 2007 RAM, Registry, hard disk, ve harici depolama aygıtlarını tarama kabiliyeti ile bilinen data-mining, reklam ve izleme komponentlerini bulmanızda sizlere en başarılı ve en hızlı çözümleri sağlarken, sisteminizi tertemiz hale getirir ve internet gezintilerinizde sizlere en iyi gizliliği sağlar.
Bilgisayarınıza buluşabilecek veya bulunan tüm spyware, adware, trojan, worm gibi kötü niyetli yazılımları Ad-Aware 2007 ile kaldırabilecek ve bilgisayarınızı maksimum performans için sürekli temiz tutabileceksiniz.


Ad-Aware 2007'nin ücretsiz versiyonu yeniden dizayn edilmiş yepyeni motoru ve gelişmiş zincirleme kod tanımlaması, tanımlama güncellemeleri, tek tıklama ile web geçmişi temizleme, çoklu tarayıcı desteğ ve daha bir çok yeni özelliği ile karşımızda.

Ad-Aware 2007'de Yeni Neler Var?
Yeniden Tasarlanmış Motor – Süper program esnekliği ve daha isabetli taramalar için yepyeni bir program mimarisi ile yaratılmış arama motoru(scan engine).
Gelişmiş Zincirleme Kod Tanımlama (CSI) Teknolojisi – Gizliliğinizi korurken, bilinen ve yeni türeyen tehlikelerin tespitinde herzaman yanınızda.
Tanımlama Dosya Güncellemeleri – Değerli zamanınızı ve kaynaklarınızı koruyarak daha küçük güncelleme dosyaları ve hızlı yüklemelerle daha iyi sonuçlar elde edin.
TrackSweep - İnternet üzerinde bıraktığınız izleri temizlemeniz için tasarlanmış bu özellik ile Internet Explorer, Firefox, ve Opera gibi tarayıcılarınızın geçmişini sadece tek bir tıklama ile tertemiz hale getirin.
Çoklu Tarayıcı Desteği – Internet Explorer, Firefox, veya Opera desteği.

Yeni Straightforward Kullanıcı Arayüzü – Malware saptaması ve kaldırılması sırasında sizlere en basit ve en kolay şekilde en güvenilir temizlik işlemlerinizi yapmanızı sağlayacak olan yepyeni kullanıcı arayüzü.
Anahtar Özellikler
Kullanıcı Kontrollü Spware Kaldırımı - Sisteminizden kaldırmak istediğiniz veya bırakmak istediğiniz şeyleri kendiniz seçin.
Kapsamlı Saptama Veritabanı – Olağan güncellemelerle sürekli korunur olun ve kapsamlı spyware analizi ve kütüphanesiyle bilginenin.
Sistem Geridönüşüm Noktası – Kolaylık sisteminizi daha önce tertemiz halde belirlediğiniz zamana getirin ve maruz kaldığınız spyware saldırılarını engelleyin.
Ad-Aware 2007 programını Türkçe olarak kullanmak istiyorsanız şuan için kullanamıyorsunuz henüz dil paketi yayınlanmadı. Eski Ad-Aware SE sürümünü kullanıyorsanız Türkçe yapmak için mevcut Dil Paketini indirip kurmanız yeterli olacaktır.
*** Not: Program kurulumdan sonra size aktivasyon kodu soruyor "Cancel" (İptal) tuşuna basarak Ücretsiz Sürüm kullanımına devam ediniz.



*** Not: Program kurulumdan sonra size aktivasyon kodu soruyor "Cancel" (İptal) tuşuna basarak Ücretsiz Sürüm kullanımına devam ediniz.
Programın daha gelişmiş özelliklerle donatılmış olan ücretli verisyonları da bulunmaktadır. Dilerseniz satın alabilirsiniz ...

USD 39.95 USD 26.95
Satın alma işlemi için bu adresi kullanabilirsiniz ...
DOWNLOAD

0 yorum: