CyberLink PowerDVD 7

27 Mayıs 2008 Salı

PowerDVD 7
Bilgisayarınızda film, dizi, belgesel gibi yapıtların izlenmesi için dünya üzerinde en çok tercih edilen DVD, VCD ve diğer medya oynatıcısı PowerDVD en yeni sürümüyle karşınızda. Video formatlarının tamamına destek veren bir medya oynatıcısı olan PowerDVD MPEG-4 AVC (H.264) gibi en yeni video formatlarına desteğinin yanı sıra DTS 96/24, Dolby Digital EX gibi profesyonel ses teknolojilerine verdiği destek ile medya oynatıcıları arasındaki yerini en üstte tutmaya devam ediyor. PowerDVD film izleme deneyimlerinizi dışarıyada taşımanız için esnek taşınabilir medya özellikleriyle size hareket halindeykende hizmet sunuyor.
"See-It-All" özelliği ile film oynatımını hızlandırırken piliniz bitmeden filmin tamamlamanıza olanak tanıyor. Hatta bataryanız bittikten sonra kendi içerisindeki güç koruma paketi ile biraz daha film keyfi yaşamanızı sağlıyor.
PowerDVD 7 farklı 5 tane gösterim modu sunuyor:
Dock - Paneli yeniden boyutlandırarak ekranın alt kısmına yerleştiriyor.Mini - Görev çubuğundaki ikon üzerinden kontrollere ulaşmanıza olanak tanıyor.Wheel Control - Boş alan kazandırmaya yönelik disk kontrolü esaslı dizaynFull screen - Gösterim modunu maksimuma çıkaran tam ekran moduPlayer - Farklı renk seçenekleriyle yarısaydam, gezici panel
CyberLink PowerDVD aynı zamanda skin desteğide bulunduruyor. Program için hazırlanmış 100'lerce skini kullanıcı arayüzü bölümünden indirebilir ve kendi medya oynatıcınıza uygulayabilirsiniz.
DOWNLOAD

0 yorum: