Oyun Bozan - The Game Plan

25 Mart 2008 Salı

Yönetmenliğini Andy Fickman’ın üstlendiği filmin senaryosunu Nichole Millard ile Kathryn Price yazdı.

Yapımcılığını Gordon Gray ile Mark Ciardi’nin gerçekleştirdiği filmin baş karakteri olan futbolcu Joe Kingman rolünde Dwayne Johnson oynuyor. Futbolcu Kingman’ın var olduğundan dahi haberi olmadığı küçük kızı “Peyton” rolünde ise Madison Pettis var.

Filmde, Roselyn Sanchez, Kyra Sedgwick, Gordon Clapp, Morris Chestnut, Brian White, Jamal Duff, Hayes MacArthur, Paige Turco, Robert Torti ve Kate Nauta kamera karşısına geçti.

Filmin konusu özetle şöyle:
Film, Boston’da yıllardır başarıya hasret kalan profesyonel futbol takımı The Rebels’in şampiyonluğa koştuğu sırada başlar. Takımın başarılı savunma oyuncusu Joe Kingman’ın, her erkeği imrendirecek bir bekarlık hayatı vardır. Ancak bir gün evinin kapısında Peyton adlı küçük bir kız görünce rüyadan uyanır. 8 yaşındaki Peyton, Joe’nun eski ilişkilerinden birinden dünyaya gelen kızıdır. Joe’nun o güne kadar bir kızı olduğundan dahi haberi yoktur. Kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde olan Joe, zaman ayırıp kızıyla ilgilenmek zorundadır. Onun hayatında artık bale kursları, kızına anlattığı masallar ve oyuncak bebekler vardır. Üstelik hiç bilgi sahibi olmadığı bu yeni işlerini en iyi şekilde yapmayı kısa zamanda öğrenmek zorundadır.

Yönetmen: Andy Fickman
Oyuncular: Brian J. White, Roselyn Sanchez, Walter Salles
Senaryo: Tung Cho ‘Joe’ Cheung, Rebecca Pan
Müzik: Nathan Wang
Tür: Aile-Komedi
Süre: 110
Yapım yılı: 2007
Ülke: ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

0 yorum: