Plajda

25 Mart 2008 Salı


Yapımcılığını Sinan Çetin, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği film, cinsellikle dolu komedi - gençlik filmleriyle dalga geçen bir komedi - gençlik filmi.

Başrolünü televizyon dizileriyle tanınan iki oyuncu Gürgen Öz ile Sarp Apak’ın paylaştığı filmde, Apak ile Öz’e, Tuğçe Ersoy, Tuba Ünsal, Turgay Tanülkü, Güçlü Yalçıner ve Fatih Koyunoğlu eşlik ediyor. Filmde olaylar şöyle gelişiyor…

Çocuk tiyatrosunda oyunculuk yapan Ali (Sarp Apak) ve Can (Gürgen Öz) aynı evde yaşayan ve geçim sıkıntısı çeken iki kafadardır. En büyük hayalleri iyi birer oyuncu olup sinema filmlerinde yer almaktır. Ama piyasada tek tanıdıkları kişi menajerleri Ceyda’dır (Tuğçe Ersoy). Ali ve Can günün birinde davetli olmadıkları bir film tanıtım partisine giderler. Amaçları ‘Plajda’ isminde bir gençlik filmi çeken ünlü yönetmen Kemal Engin’e kendilerini göstermektir ama filmdeki tüm roller ayarlanmıştır ve sadece iki çirkin kadın oyuncuya ihtiyaç vardır. Aradıklarını bulamayan ikili parti çıkışı otoparkta bir anda mafya hesaplaşmasının ortasına düşerler.

Zor da olsa kurtulan Ali ve Can eve gelince çatışmanın televizyon haberlerine konu olduğunu görürler. Hem polis hem de mafya görgü tanığı ikiliyi aramaktadır. Menajerlerine yakarıp yalvaran ikili, kadın kılığına girerek film ekibine dahil olurlar. Çılgın yönetmen onları görünce bu enteresan kızlara bayılır. Bu arada filmin başrol oyuncusu Zeynep Nehir (Tuba Ünsal) ile tanışan Can ona aşık olur. Kadın kılığıyla Zeynep’in en yakın arkadaşı haline gelen Can, ondan aldığı bilgilerden yararlanarak erkek kılığında güzel oyuncunun kalbini fetheder. Bir yandan filmin çekimleri devam ederken bir yandan da mafya çekimin yapıldığı otele gelir. Ve işler tamamen karışıp birbirine girer.

Yönetmen: Murat Şeker
Yapımcı: Sinan Çetin
Senaryo: Murat Dişli
Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel
Oyuncular: Sarp Apak, Gürgen Öz, Tuba Ünsal, Tuğçe Ersoy, Turgay Tanülkü,
Güçlü Yalçıner, Fatih Koyunoğlu.
Yapım: Plato Film
Dağıtım: 35 Milim Filmcilik

0 yorum: